bu dil ve anlatımin muafiyeti olmadığı için mutlaka başarılması gerekiyor ya.. hepsinimi başarmamız gerekir dil anlatım 1 2 3 4 5 6 7... benim sadece 8 kaldı ? bnm için skıntı degilde arkadas için soruyorumm tşkler...
dil ve anlatım zorunlu.
- maybeoneday
- Uzman
dil ve anlatım zorunlu.
arkadasım adına soruyorum bu soruyu ben hiç merak etmedim kafamada takıldı doğrusu bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim
bu dil ve anlatımin muafiyeti olmadığı için mutlaka başarılması gerekiyor ya.. hepsinimi başarmamız gerekir dil anlatım 1 2 3 4 5 6 7... benim sadece 8 kaldı ? bnm için skıntı degilde arkadas için soruyorumm tşkler...
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Re: dil ve anlatım zorunlu.
Evet hepsini başarması gerekiyor. 8de dahil. 1den 8e kadar hepsi.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- maybeoneday
- Uzman
tşkler arkadasımCeros yazdı:Evet hepsini başarması gerekiyor. 8de dahil. 1den 8e kadar hepsi.![]()
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Rica ederim =))
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- maybeoneday
- Uzman
Ceros yazdı:Rica ederim =))

Yok ocakta mezun olucam inş 
- maybeoneday
- Uzman
aynen bende büyük ihtimal mezunum tabi benim hayat şartlarım yolunda gitseydi şimdiye coktan mezundumda işte olmayınca olmuyorCeros yazdı:Yok ocakta mezun olucam inş

Kader kısmet böylesi hayırlıymış =))
- maybeoneday
- Uzman
evet başa gelen çekilirCeros yazdı:Kader kısmet böylesi hayırlıymış =))

benimde sadece dil ve anlatım 8 kaldı. 8 oldukça karışık geldi bana. özellikle şiir 
- maybeoneday
- Uzman
benimde ama kitaba hiç bakmadım umarım dediğin gibide bana karışık gelmez çünkü 5 krediden olmak istememcedric yazdı:benimde sadece dil ve anlatım 8 kaldı. 8 oldukça karışık geldi bana. özellikle şiir

Dil ve Anlatım'ın en kolay dersi Dil ve Anlatım 6, en zoru da 7 ve 8 olarak gelmişti bana. Ama Dil ve Anlatım 6 (kitap değişmediyse) belki de açık lise dersleri içinde Turizm ile birlikte en kolay derstti diyebilirim... 
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
En başarılı olduğum ders dil ve anlatım eksiksik geçiyorum bu dersten 7 ve 8 kaldı...sadece dil ve anlatım ve Türk edebiyatı okumak istiyorumm..Kolay bulduğum için heralde... 
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dil ve anlatım bence kolay bir ders, biraz çalışan herkez geçebilir, bolca online test çözün 2.günden sonra zaten ezbere giriyor sınavda rahat edersiniz inşallah