oturum

Her Konuda Tartışabilirsiniz
alpkurt1650
Uzman

oturum

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 09 Mar 2012, 17:17

arkadaşlar sınava gireceğimiz dersler oturum üzerinden yapılıyoya her sınavda oturum dersleri sabit mi kalıyo yoksa değişiyormu ben 11 tane ders seçtim 11 dersin 5i 21-22 ocaktaki sisteme göre sadece tek oturumda verilmiş acaba bu 5 ders mayıs sınavlarında da mı tek oturumda verilecek

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: oturum

Mesaj gönderen Doçent » 09 Mar 2012, 17:25

ne farkeder ki sabah oturumunda yada öğleden sonra girersin sıralama önemlimi senin için...ayrıca sıralam aynı olmaz dersler değişince birde sınav öncesi açıklanacak bakarsın :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 09 Mar 2012, 17:26

Yağmur damlaları yazdı:
alpkurt1650 yazdı:arkadaşlar sınava gireceğimiz dersler oturum üzerinden yapılıyoya her sınavda oturum dersleri sabit mi kalıyo yoksa değişiyormu ben 11 tane ders seçtim 11 dersin 5i 21-22 ocaktaki sisteme göre sadece tek oturumda verilmiş acaba bu 5 ders mayıs sınavlarında da mı tek oturumda verilecek

Hayır her seferinde aynı değil.
Her sınavda değişir..
Ders seçerken seçeceğiniz dersin yanınıda o dersin hangi oturuma ait olduğu yazıyor.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 09 Mar 2012, 18:38

Seçtiğin dersleri sil tekrar yukarıya taşı aynı dersleri tekrar seçerken yanındaki oturum nosuna bak not al. öyle seç. Ben öyle yapıyorum her oturumda kaç derse gireceğimi ilk hangi dersler vs sınav tarihi belli olmadan biliyorum şuan benim 4+4+3+3 şeklinde.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

alpkurt1650
Uzman

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 09 Mar 2012, 19:06

ben ders seçerken oturumuna dikkat etmemiştim oda 2. oturuma 5 ders gitmiş diğer oturumada 1 ders gitmiş tekrar dersleri silip tekrardan ders seçmek istedim oda hata verdi kitapları verdikten sonra tekrar ders seçebilirsiniz diye bende halk eğitime gidip dersleri sildirdim ve tekrar düzenleyerek seçtim hani benim sormak istediğim soru şuydu ders oturumlarındaki dersler sabit mi kalıyo yoksa her sınavda o dersler değişiyo mu diye halk eğitime sordum 1 2 3 4 oturumlarında dersler sabit kalıyomuş.......mesela dil 5 bütün sınavlarda 1. oturumda okutuluyomuş

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön