Ygs ve bi kaç sorum.

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
thend18
Çırak

Ygs ve bi kaç sorum.

Mesaj gönderen thend18 » 17 Mar 2012, 12:15

Ygs sınawı ne zaman acıklanıcak 15 gun kaldı şunun şurasınndaa ayrıca sosyal bılımler ögrencısıyım sayısal derslerii boş bırakıpp sözele agırlık vermek dğrumu olurr eger örgün bi üniversıte kazanamayıp aöf okursam Lys ye gırmem de grekcekmiii.. alan dışı tercihte bulundugumda puanım ne kadar kırılırr . aslında pek aöf sıcak bakmıyorum stajer başvuru bıle yapılmıyoo iş bulup işe gırmek çok olanaksızz gibime geliyoo şimdiden..tskkrlerr.. sınava gırcek arkdaslra basarılar dılerımm... . :wink:

kilecra
Yardımcı Uzman

Re: Ygs ve bi kaç sorum.

Mesaj gönderen kilecra » 17 Mar 2012, 16:53

alan dışı tercih yaptığında puanın kırılmıyo heralde o eskindendi galiba yanıltmıyım yinede seni ayrıca bizde bekliyoruz bakalım nezaman acıklanacak 20 marttan sonra bekliyorum ben

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 17 Mar 2012, 18:15

20 Marttan itibaren açıklanacakmış giriş yerleri.. Puan kırılıyor mu bilmiyorum ama açıköğretim için sadece ygsye girmek yeterli. Bu arada aöf mezunu olmak = iş bulamamak diyor çoğu insan ama bu çok yanlış bence. Bu tamamen kişinin bilgi birikimine ve kendini ne kadar geliştirdiğine bağlı.

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

srcn7
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen srcn7 » 30 Mar 2012, 21:32

puan kırılma olmuyor. lakin sözelciysen ve eşit agırlıktan bir bölüm seçeceksen matematik yapman şart! onun puanında alıyorlar seni.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön