Ygs ve bi kaç sorum.
Ygs ve bi kaç sorum.
Ygs sınawı ne zaman acıklanıcak 15 gun kaldı şunun şurasınndaa ayrıca sosyal bılımler ögrencısıyım sayısal derslerii boş bırakıpp sözele agırlık vermek dğrumu olurr eger örgün bi üniversıte kazanamayıp aöf okursam Lys ye gırmem de grekcekmiii.. alan dışı tercihte bulundugumda puanım ne kadar kırılırr . aslında pek aöf sıcak bakmıyorum stajer başvuru bıle yapılmıyoo iş bulup işe gırmek çok olanaksızz gibime geliyoo şimdiden..tskkrlerr.. sınava gırcek arkdaslra basarılar dılerımm... . 

Re: Ygs ve bi kaç sorum.
alan dışı tercih yaptığında puanın kırılmıyo heralde o eskindendi galiba yanıltmıyım yinede seni ayrıca bizde bekliyoruz bakalım nezaman acıklanacak 20 marttan sonra bekliyorum ben
20 Marttan itibaren açıklanacakmış giriş yerleri.. Puan kırılıyor mu bilmiyorum ama açıköğretim için sadece ygsye girmek yeterli. Bu arada aöf mezunu olmak = iş bulamamak diyor çoğu insan ama bu çok yanlış bence. Bu tamamen kişinin bilgi birikimine ve kendini ne kadar geliştirdiğine bağlı.
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
puan kırılma olmuyor. lakin sözelciysen ve eşit agırlıktan bir bölüm seçeceksen matematik yapman şart! onun puanında alıyorlar seni.