SİLİK FORM C
SİLİK FORM C
arkadaşlar ne olur acil yardım edin ders seçme işlemi yapmak için girdim siteye ama durumunuz ders seçmek için uygun değildir diye bi ibare çıktı karşıma durumum aktif ama kayıt tipi silik form c olarak gösterio düz lise sayısal bölümündeyim
Re: SİLİK FORM C
3 yıllık sistemde okuyorum düz lise sayısal bölüm son sınıf toplam kredi 128 alan kredisi 37 bu sene öss ye girmek istiyorum. ders seçip çalışmaya başlicaktım daha 2 gün önceye kadar ders seçebiliyodum ama seçmemiştim kitap içeriklerini konuları araştırdım ama şimdide ders seçemiyorum
sağol kardeşim çok teşekkürler
-
Arkadaşlar Acil yardım Ben bu sene Açık liseye kayıt oldum bilgisayar bölümüne adam netten takip et filan dedi bende o aralar çalışıyordum ne okula gittim ne bişe ettim şimdi dedim bi gireyim siteye baktım dersler otomatik seçilmiş hepside zor dersler kimya 1-2 matematik 1-2 dil- edebiyat vs. hepside ortak ders hiç alan dersi seçmeli ders filan yok şimdi netten baktım ortak derslerin hepsini vermek zorundasın benimkilerin hepside ortak bide zor zaten gçen ablamı gönderdim kültür merkezine adam 3 aydır filan nerde demiş okula bi gitsin demiş hayvan bana ole bişe demedi okulun başlıyacağını okula gittim adam cuma günü derse bi gel dedi bakalım gittim ogünde ilk defa gelen 3 kişi vardı hoca devamsızlıktan kaldınız filan dedi ama yüksek bi başarı gösterirseniz bişe düşünürüz filan dedi 1 çocuk izin alıp sınıfı teretti diğeriyle ben kaldım hocaya sordum 2.dönem devam etsem olur dedi bu dönemi ilerde veririsin dedi tabi kredi sisteminden bi bok anlamadığım için tamam deyip geçtim şimdi 3 hafta sonra okul bitiyor 1.dönem benim dersler otomatik seçildi hepside zor-ortak dersler hiç alan dersi yok ben bu derslerle sınıfı geçebilirmiyim daha kitapları almadım ne yapmam lazım okulu bıraksammı ne yapsam ne olur yardımcı olun LÜTFEEN!