1,5 yıldır ders notlarım girilmiyor!
1,5 yıldır ders notlarım girilmiyor!
Arkadaşlar geçen sene 1.dönemden beri yüz yüze eğitim ders notlarım girilmiyor, okula kaç defa gittim -bugün gircez yarın gircez sistem çöktü bilgisayarlar çalışmıyor gibi bahanelerle tam 1.5 yıldır notlarımı girmiyolar. Napmam gerek AOL'ü arasam okula bi ayar verirler mi?
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
Re: 1,5 yıldır ders notlarım girilmiyor!
Aynen inanamadım doğrusu böyle birşey yapılıyorsa git şikayet et. Bunun lami cimi yok. Bahane felan bulamazlar. Sorumsuzluk yapıyorlarsa cezalarını çekmeleri gerek.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Re: 1,5 yıldır ders notlarım girilmiyor!
MAÖL, sinir bozucu bir durum olsa da, çoğu okulun yaptığı bir sorumsuzluk bu. Benim okulumda 3. yıl ilk dönem notları girmişti. Yani senin erken bile daha.. 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk