2 SORU
Re: 2 SORU
nasıl yaaaaaa bana öyle bilgi gelmemiş seçtiğimm derslerde duruyor...yok ki öle bişey
içimdeki boşluğa düş ben tutarım seni
- WitchGirllBG
az önce tlfla arandım.Hemen baktım,ders notları değişmiş.4 yıllık sisteme geçildiği için değişilmiş.Ben 3 yıllığım.Değiştiğini bugün öğrendim.
ben 4yıllığm smdk herkes baştanm ders seçeckkkWitchGirllBG yazdı:az önce tlfla arandım.Hemen baktım,ders notları değişmiş.4 yıllık sisteme geçildiği için değişilmiş.Ben 3 yıllığım.Değiştiğini bugün öğrendim.

߀$İKTA$
ayrıca tekrar ders seçmemize ne gerek var dimi ya.sadece ders notlarının içeriği değişiyor onada çalışacağız bunada ne fark varaysegul55 yazdı:arkadaşlar sadece birkaç tane dersin ders notu değişmiş..
diğerleri normal aynı şekilde bu bilgileri nerden alıyorsunuz..
açık lisenin kendi resmi sitesişnde ana sayfadaki duyurularu okuyalım..
ben hiç bir şey anlamış değilim..neden tekrar ders deçelim ki??
benim seçtiğim dersler duruyor...

biz çalışmakla yükümlüyüz

yesss,,,,haklsnnz....km çkardı bu işi yaaaadeniz yazdı:ayrıca tekrar ders seçmemize ne gerek var dimi ya.sadece ders notlarının içeriği değişiyor onada çalışacağız bunada ne fark varaysegul55 yazdı:arkadaşlar sadece birkaç tane dersin ders notu değişmiş..
benim seçtiğim dersler duruyor...![]()

߀$İKTA$
yesss,,,,haklsnnz....km çkardı bu işi yaaaadeniz yazdı:ayrıca tekrar ders seçmemize ne gerek var dimi ya.sadece ders notlarının içeriği değişiyor onada çalışacağız bunada ne fark varaysegul55 yazdı:arkadaşlar sadece birkaç tane dersin ders notu değişmiş..

߀$İKTA$

߀$İKTA$
KAYIT YENİLEME ZAMANI UZATILMIİ 14 MARTA GÖRE İNŞ HABERİ OLMAYAN ARKADAŞLAR HABER ALIRK-LAR YANİ KAÇIRAN ARKADAŞLAR...
canım sorma ya bende alamadım 17 marttan sonra dediler çıldığracağım o kadar dersi nasıl çalışırım...ben 3 yıllık için uğraşıyorum ama sanırın istesemde bitmeyecek 

bi werseler artk yaaa....işllhh btirrsin hemn sendeedeniz yazdı:canım sorma ya bende alamadım 17 marttan sonra dediler çıldığracağım o kadar dersi nasıl çalışırım...ben 3 yıllık için uğraşıyorum ama sanırın istesemde bitmeyecek
߀$İKTA$
arkadaşlar dua edelimde nisanda vermesinler ya nisanda verseler ozaman cidden berbat bir durum olur inş martta vermeleri evet kötü ama nisandan daha iyidir yani yanlışmıyım bilen düzeltsin yaw
arkadaşlar hepimiz buraya girebildiğimize göre internet erişi olan insanlarız..aysegul55 yazdı:suskun yazdı:arkadaşlar dua edelimde nisanda vermesinler ya nisanda verseler ozaman cidden berbat bir durum olur inş martta vermeleri evet kötü ama nisandan daha iyidir yani yanlışmıyım bilen düzeltsin yaw
buda demektirki kitaplarımızı alıncaya kadar netten ön çalışmalarımızı alabiliri..[/quot
bencede ben çalışıyorum bile...
ya çok haklısınız ama ben o şekilde konsantre olamıyorum.birde tembelliğe alıştımki sormayın
Arkadaşlar nette yayınlanan o kitaplar şuan degişen sistemdeki kitaplar mı?Eger öyleyse benim biyoloji aynı degişmemiş :S digerlerine bakmadım henüz...Nedir durum bilgilendirirmisiniz kısaca ?