Köylü Kızı yazdı:oh be sağol vallahi çok rahatladım
virüs programı var zaten korunuyor
ama etkinleştirme işini anlayamadım
Bir ara internetin hızlandığı zaman güncellemeye bak

Hepsini değilde 2 3 tanesini seç güncelleştir gitsin

Köylü Kızı yazdı:oh be sağol vallahi çok rahatladım
virüs programı var zaten korunuyor
ama etkinleştirme işini anlayamadım
Köylü Kızı yazdı:mb si az olanları yapmıştım ama aralarında 400 mb olan var onu nasıl yaparım bilmiyorum ama sağol beni büyük dertten kurtardın
teşekkürler beyefendiH1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı:mb si az olanları yapmıştım ama aralarında 400 mb olan var onu nasıl yaparım bilmiyorum ama sağol beni büyük dertten kurtardın
Ne demek emrinize amadeyim hanımefendi :C
EtkileyiciKöylü Kızı yazdı:teşekkürler beyefendiH1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı:mb si az olanları yapmıştım ama aralarında 400 mb olan var onu nasıl yaparım bilmiyorum ama sağol beni büyük dertten kurtardın
Ne demek emrinize amadeyim hanımefendi :C
bu arada yeni profil ismim nasıl??
:C Hepimiz köylüyüz Yaşadığımız dünya bile köydürKöylü Kızı yazdı:sen köylümüsün
ben köylüyüm ondan öyle yaptım
Biz şehirde yaşıyoruzda ne farkediyor. Evden işe işden eve gitmemiz nerdeyse 25 km belki daha fazlaKöylü Kızı yazdı:''Dünya ahiretin tarlasıdır'' sözünün üzerindense evet doğru
ama gerçekten ben köyde yaşıyorum şehirde değil şehir merkezi bizim köyden yaklaşık 25 km uzaklıkta
vallahi şehirde zor ama köyde de ders çalışılmıyor yaniH1N1 yazdı:Biz şehirde yaşıyoruzda ne farkediyor. Evden işe işden eve gitmemiz nerdeyse 25 km belki daha fazlaKöylü Kızı yazdı:''Dünya ahiretin tarlasıdır'' sözünün üzerindense evet doğru
ama gerçekten ben köyde yaşıyorum şehirde değil şehir merkezi bizim köyden yaklaşık 25 km uzaklıkta
Sanki Biz çalışıyoruzKöylü Kızı yazdı:vallahi şehirde zor ama köyde de ders çalışılmıyor yaniH1N1 yazdı:Biz şehirde yaşıyoruzda ne farkediyor. Evden işe işden eve gitmemiz nerdeyse 25 km belki daha fazlaKöylü Kızı yazdı:''Dünya ahiretin tarlasıdır'' sözünün üzerindense evet doğru
Köylü Kızı yazdı:biz tartışmadan bişey çıkaramayacaz hadi ben gidiyorum işim var
bak köyde böyle her dakika iş olur
annem çağırıyor
aleyküm selamH1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı:biz tartışmadan bişey çıkaramayacaz hadi ben gidiyorum işim var
bak köyde böyle her dakika iş olur
annem çağırıyor
Selam söyle annene ellerinden öperim