MeteHAN yazdı:Serverdeki problem nedeniyle dosyalarda sorun olmuştur. Bu yüzden en son alınan yedek geri yüklendiğinden 2 günlük bir kayıp sözkonusudur.
bizde de var üst geçite ama engelliler için nasıl olacakpelin_sitem yazdı:aaaaa öyle şey olurmu ? iskte bile dışarda var beasadece üst geçitte hah yav ben sana gezdirmeni istesem tabi çıkabilirsek ordan
![]()
hahah harbiden fıkra gibi kardeşim yaultra yazdı:Pelin,isk de bir tane üst geçit var dimi?geçen oradaydım bi adres sordum amcaya üst geçitin ilerisinde dedi hangisi diyince burada bitane var zaten dedi fıkra gibiyoksa benle kafamı yaptı ne?..
Ne bileyim insan istanbul`dan gelince şaşırıyor bir üst geçit olmasına.İskenderun güzel bir yer fazla gezme vaktim olmadı ama gördüklerim kadarıyla güzel...pelin_sitem yazdı:yane şimdi ilçede kaç tane olmasını beklerdiniz yahu murat sen varyaaaa ultra demek gördün nasıl buldun memleketimi bende iske gelen giden yok yahu diyordumnereyi sormuştun adama ?
Benim iki abim var en büyük olana bende gidemedim,malüm şırnak a ulaşım yok o yüzden.pelin_sitem yazdı:hmmm ne güzel ben abimininkine gidemedim