Oturumlar
Re: Oturumlar
Size soru kitapçığını vermişler ama bilmeden suç işlemişler o kitapçıkları yetkililere teslim etmediklerinden haklarında işlem yapılır onların inşallah sizin sınav kağıtlarına bir işlem yapılmaz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ben geçen sene cevap anahtarımı bi kağıda yazmıştım bu dönem izin vermedi hocalar
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
ooooh be. Kalsam da geçsem de bitti ya ben ona bakıyorum.... Hayırlı olsun arkadaşlar... 

çok şükür rahatladım çok iyi geçti hepsi matematik 2 hariç.özellikle felsefe 2 den korkuyodum ama 100 gelir kesin baktım cevaplara,bize yine kitapçıkları verdiller hatta dün kitapçığını almayanlar aşağıdan isteye bilir dedi hocalar bu sene veriliyormuş hocalar özellikle üstüne basa basa alın dediler.
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
Hadi gozunuzaydin bitirdiniz soyle bi ohh cekip rahatlamissinizdir .. Umarim sonuclarinizda guzel olur ..
Artik sira elayla bende
Artik sira elayla bende

Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
tarih6 85 dil ve anlatım7 95 edebiyat6 100 coğrafya6 95 dil ve anlatım6 100 coğrafya7 95 sosyoloji 90 mantık 85 muhtemel sonuçlarım bu sınavdan da istediğimi aldım
artık toplam kredi 151 alan kredi 89 diyebilirim
narin össye hazırlanmaya başla bunlar çerez gelcek aolye özel bir çalışma sistemi uygulamadım............

Ckurt maşallah seni sınava kitaplarınla aldılar galiba bakıp çözdün
bu ne 4 beklediğin ders bile yok.. Helal olsun..

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Bu ckurtta ki kafa kimsede yokemrahk yazdı:Ckurt maşallah seni sınava kitaplarınla aldılar galiba bakıp çözdünbu ne 4 beklediğin ders bile yok.. Helal olsun..

Himmm anLadim .. Haklisin bende simdiden basliyim diye dusunuyorum zaten nekadar verimli calisirsan okadar sanslisin ..ckurt yazdı:tarih6 85 dil ve anlatım7 95 edebiyat6 100 coğrafya6 95 dil ve anlatım6 100 coğrafya7 95 sosyoloji 90 mantık 85 muhtemel sonuçlarım bu sınavdan da istediğimi aldımartık toplam kredi 151 alan kredi 89 diyebilirim
narin össye hazırlanmaya başla bunlar çerez gelcek aolye özel bir çalışma sistemi uygulamadım............
öyle narin çok işe yarıyo soruları sınavda çok hızlı çözüyorum bunun nedeni öss temposunda olmam bu oturumdaki sınavları ortalama her oturum için 15 dkda bitirdim ilk 1 saat çıkış olmadığı için 45 dk uyudum............
-
- Uzman
Sonunda bitti ona şükrediyorum sadece:d
Kar kıyamet sınavlarda zorlanmadım yollarda zorlandım:(
Kar kıyamet sınavlarda zorlanmadım yollarda zorlandım:(
Bi' ooooh be çekmişim sormayın! 

-
- Acemi
İlk defa girdiğim için kendimi farklı hissettim.Yinede uzun zaman sonra sıralara dokunmak güzeldi.Biraz hayallerime daldım. neyse oldu bitti. Umarım herkes istediği sonucları alır mutlu olur.
Bak Da İbret Al Yere DÜŞen YapraĞa,o Da Senİn Gİbİ YÜksekten Bakardi TopraĞa