bir nisAN şakası olabilir cerosCeros yazdı:Bu arada internette 15 saat öncesinden paylaşılan bir foto.
Siz anlayın artık.
YGS de bitti çok şükür
Re: YGS de bitti çok şükür
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
İnşallah öyledir ya aklıma gelmedi değil ama öyledir umarım.
Ama ya gerçekse sınav iptal olursa ? Kokusu çıkar yakında paranoyaya bağlamayalım şimdiden. =))
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Herkese geçmiş olsun. 160 soruyu 2 saat 40 dakikaya sığdırmaları büyük hata. Ben de sözelleri bitirdiğim zaman sadace 15 dakika kalmıştı geriye. Sayısallardan da çözebildiğimi çözdüm. Geçen senekinden iyi geçti. Ama harika geçmedi tabi, yeteri kadar çalışanlarla kendimi kıyaslayamam...
Tarih geçen senekinden kolayken, Coğrafya çok daha zordu. Türkçe'de kafa karıştıran uzun uzun soru klasiği devam etmişti...
Tarih geçen senekinden kolayken, Coğrafya çok daha zordu. Türkçe'de kafa karıştıran uzun uzun soru klasiği devam etmişti...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bu kitapçık geçen senenin kitapçığına 1 Nisan 2012 yazılmış hali. geçen sene fotoğraflı soru kitapçığı varken, bu sene şifre skandalı nedeniyle fotoğrafsızdı. Resimdeki kitapçıkta görüyoruz ki fotoğraf çerçevesi var. yani fake...Ceros yazdı:Bu arada internette 15 saat öncesinden paylaşılan bir foto.
Siz anlayın artık.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- kardelen198
- Uzman Doktor
Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar, dilerim emeklerinizin karşılığını alırsınız... 
ben fake olarak görmüyorum vallahi sınav aynen şaka gibiydi. insanların halleri durumları caresizliği sanki bütün ülke sınavı gecememis bir sevinen de mi olmaz 
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Bu sene gözlemlediğim kadarıyla herkesin ortak görüşü, "geçen senekinden çok daha zor sorular vardı" diyorlar. Ayrıca Türkçe'yi bitirene kadar 2 saat geçmiş herkesin.. 
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- kardelen198
- Uzman Doktor
Bir de hakikaten bu son YGS olurmuş
siz de bu heyecanı yaşamaktan mahrum kalmamış oldunuz bir de bu yönünü düşünün arkadaşlar 
hecanı gel sen ögrencilere sor emınım çok hecanlıdırlar bakalım yenıye ygs olucakmı
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- muhammet38
- Çırak
ben ygs ye 9 hafta kala çalışmaya başladım denemelerde 280in altına düşmedim hiç ,sadece türkçe ve sosyalden girdim sınava ama süreyi iyi kullanamadım, paragraflar çok uzundu tek seferde anlamadığımdan 2veya 3kez tekrar okumak zorunda kaldım buda kitap okumadığımdan kaynaklanıyo sosyalide çok hızlı okuyarak 20 soru yapabildim 10u yanlış çıktı türkçedende 5 yanlış çıktı yani hiç iyi geçmedi sınav 230 240 anca alırım heralde 
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 193
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 193
- kardelen198
- Uzman Doktor
Üzülmeyin LYS'de telafi şansı olmuyor mu?
-
murattt
o heyacanı yaşamak güzeldir herhalde. giren arkadaşları tebrik ediyorum. ben gbi giremeyen arkadaşlarda inş seneye girebilirler
hepinize geçmiş olsun. demek sorualar zordu aslında ben geçen senenin skandallarından sonra daha kolay olur diye düşünmüştüm ama tam tersi olmuş.
Geçmiş olsun ben sınava girmedim ama heyecanlıydım Bide seneye katılacağım heyecan off tahmin edebiliyorummm
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala