Merhaba Arkadaşlar
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Re: Merhaba Arkadaşlar
oooo karakalem çalışması benimde favorimdir karakalem çalışmasında yetenekli olman yağlı boya çalışmasındaki temel hatları çizmende kolaylık sağlar ve yağlı boya resimi daha rahat çizersin.
ben daha çok kalemle sevıyorum sıkıldıgım zamanlarda kafamı dagıtmak için ıyı gelıyoJackal4540 yazdı:oooo karakalem çalışması benimde favorimdir karakalem çalışmasında yetenekli olman yağlı boya çalışmasındaki temel hatları çizmende kolaylık sağlar ve yağlı boya resimi daha rahat çizersin.
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Hoşgeldin =) Ne kadar yetenekli üyelerimiz var. Bende severim resim yapmayı özellikle psychedelic çalışmayı. Hatta bir ara yapıp yapıp satmayı bile düşündüm işi ticarete dökecektim yani Sonra saçma salak hayat koşusturması vakit bulamıyorsun işte.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
güzel sanatlar ruhu taşıyan arkadaşımız hoş geldin. böyle şeylerle uğraşman çok hoş. belliki ilerde de hem meslek olarak hemde profesyonel olarak bu işi düşünüyorsun. inş istediğin konuma gelirsin bahtın açık olsun
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Hepinize çok çok teşekkür ederim ilginiz için sağolun.Biz çizecegiğim resimi ilk önce kalemle ölçüsünü alırdık mesela karşında bir vazo duruyor ve onu çizmen için kalemi vazoya dikey şekilde doğrultup ölçü alman gerekiyordu öyle başladık.İlerleyen zamanlarda profesyonel oluyor insanın eli alışıyor artık baktığımı çizebiliyorum sizede tavsiye ederim sanat çok güzel birşeydir bütün sıkıntını unutursun içindekileri tuvale dökerken.Sanata değer verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Sizinle beraber çalışma yapmak isterdim.
Öncelikle ilk sorumu yazıyorum
-benim avatarımı nasıl buldun? güzel mi ben o resimde bir şeyler anlatıyor olmalıyım sana sen anlarsın?
Öncelikle ilk önerimi yazıyorum
-Sanat Tarihi seç sen seçmeli ders olarak ben işledim güzeldi. Kalmazsın sen o dersten geçersin kesin.
Ben Frida Kahlo'yu seviyorum.
Son olarak da merhaba hoş geldin.
-benim avatarımı nasıl buldun? güzel mi ben o resimde bir şeyler anlatıyor olmalıyım sana sen anlarsın?
-Sanat Tarihi seç sen seçmeli ders olarak ben işledim güzeldi. Kalmazsın sen o dersten geçersin kesin.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Hoş buldukKGamze yazdı:Öncelikle ilk sorumu yazıyorum
Sanat tarihine gelince Geçtim hiç muaf olmadım 17 kredim kaldı mezun olmam için oda bu sınav sonuçları açıklanınca belli olcak mezun olup olmadığım.Merakla bekliyorum.
Avatarın gerçekten harika süper Psikolojiyle ilgilendiğim için beni etkiliyor böyle resimler avatarlar
Avatarın yorgun ve üzgün bitkin hayattan soğumuş bunalmış bir kişiyi yansıtıyor
Bende bu sınavdan iyi iş çıkarırsam 3. dönem sınava bir kaç dersim kalıyor bende mezun olabileceğim sonunda.
Gördüğüm yerde hemen kopyalar yapıştırırım bu tarz resimler bende çok istersen böyle bir konu açar paylaşımlar yapabiliriz.
Gördüğüm yerde hemen kopyalar yapıştırırım bu tarz resimler bende çok istersen böyle bir konu açar paylaşımlar yapabiliriz.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Evet Süper olur neden olmasın.Yeni üyelerimizde avatar bulmuş olur iyi fikirKGamze yazdı:Bende bu sınavdan iyi iş çıkarırsam 3. dönem sınava bir kaç dersim kalıyor bende mezun olabileceğim sonunda.
Mesela bu aynı ben.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Psikolojiye bayağı ilgin varmış bunu avatar resmi haline getirmek zor olur.Bunun yağlı boya çalışmasını yapıcaksın süper olur
Resim yapan sensin yap sonra fotoğrafını çek ve paylaş bizde yorumlarımı eksik etmeyiz.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Tamam yaparız ne bu aceleKGamze yazdı:Resim yapan sensin yap sonra fotoğrafını çek ve paylaş bizde yorumlarımı eksik etmeyiz.
2 tane çalışmam var onları bitireyim yapıcam bu senin verdiğin çalışmayı söz.
Heyecanlandım resmen.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Heyecanlanmana sevindim süpriz olacak bu verdiğin çalışma