sanki sayı no verince ne oluyor dosyasını mı çalcaztiavonq yazdı:yıldızla bilgilerini sayı no verme
 bende numara falan da yok ayy bi mezun olsaydık valla sıktı artık bu aol ben çekip gitcem yurtdışına şu diplomamı bi alsaydım hayırlısıyla
 bende numara falan da yok ayy bi mezun olsaydık valla sıktı artık bu aol ben çekip gitcem yurtdışına şu diplomamı bi alsaydım hayırlısıyla 
sanki sayı no verince ne oluyor dosyasını mı çalcaztiavonq yazdı:yıldızla bilgilerini sayı no verme
Arşiv Türü : KAYIT KURUM ARŞİVİTheRummer yazdı:Arşiv Türü : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ NORMAL ARŞİV
Dolap No : 26*
Göz No : 2*
Sıra No : 9*
Dosyasının Bulunduğu Kurum :

beyler Allah hepinize nasip etsin
  beyler Allah hepinize nasip etsinkanka sınavlar açıklandı bir bak istiyorsan mezun olmuş olabilirsinTheRummer yazdı:Bende gözükmüyor nerede çıkıyor bu ?