kaç krediniz kaldı?
-
CagriSuayb
- Acemi
Re: kaç krediniz kaldı?
Şansıma tükürem. amma bahtsız adamım yaw. seneye giremezsem sınava sonra askerLik geLecek. askerLikden doLayı 2011 oss ye de giremicez. kaLdımı taa 2012 oss ye

-
CagriSuayb
- Acemi
PursakLardayım ben. demet de 5 sene oturdum ama...hkn2929 yazdı:seneyekinden ksatın 2010 öss ise bu yılda dediklerin olursa tabiki girersin.ayrıca bende ankaradayım demetevler.sen?CagriSuayb yazdı:peki 2 side oLdu diyeLim hem 3 sınav hemde ek sınav. ve ben mezun oLuyorum. peki seneye ki oss ye girme hakkım oLurmu ? cok soru soruyorum biLiyorum kusura bakmayın. ama ona gore ben bu konuyu daha cok arastırıp dersaneye biLe basLayabİlirim bidahaki doneme. ankarada oturuyorum zaten gerekirse mudurLuğe gidip biLgi aLmayı denicem...
192 ye -95 aöl 3 dönem lise 4 dönem..
Durum kritik 102 kredim var ek sınav mutlaka yapılmalı sadece ağustos ayında değil sonbaharda bir ek sınav daha yapılmalıdır
Yeni milli eğitim bakanımıza sesimizi mutlaka duyurmalıyız
-
tolga_tolga
- Doktor
Benimde 105 kredim var öss sınavlarına kayıtımı yaptırdım
) umarım hepimiz bu yıl mevzun oluruz
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
bende 3 yıllığa tabiyim 118 kredim ve 64 alan kredim var 5.dönem sınavıma haftasonu gircem ve bitircem inşallah.
kendimi hep 5 dönemde bitireceğime şartlamıştım başardım galiba
öss ye de başvurdum hayırlısı ile onuda kazanırım inşallah
deniz yazdı:bende 3 yıllığa tabiyim 118 kredim ve 64 alan kredim var 5.dönem sınavıma haftasonu gircem ve bitircem inşallah.
siz örgün liseden mi geldiniz
hayır başından beri açıköğretim okuyorumaslan yazdı:deniz yazdı:bende 3 yıllığa tabiyim 118 kredim ve 64 alan kredim var 5.dönem sınavıma haftasonu gircem ve bitircem inşallah.
kesin tarih bilmiyorum ama genelde ağustosta yapılıyorGÜLyeter yazdı:SLM ARKADASLARLAR BEN GÜLYETER YENİYİM BU SİTEDE BENİMDE 90 KREDİ KALDI 4 YİLLİK OKUYORM EK SİNAV NE ZAMAN BİLEN VARMİ KESİN TARİH
5. dönemim 3 yıllığa tabiyim yazınca sordum benim 8. dönemim 4 yıllığa tabiyim ve ben başladığımda 4 yıllık mecburi olmuştu nasıl oluyor anlayamadımdeniz yazdı:hayır başından beri açıköğretim okuyorumaslan yazdı:deniz yazdı:bende 3 yıllığa tabiyim 118 kredim ve 64 alan kredim var 5.dönem sınavıma haftasonu gircem ve bitircem inşallah.
haklısın ben 1 dönem sınava girdikten sonra ara vermiştim silik olarak kaydımı yenilettim ondandır
.kaydım eski yani
.kaydım eski yani
Aöl'ün işine belli oluyor ki,ben ilk yazıldığımda bana verilen belgede 4 yıllık yazıyordu sonra baktım 3 yıllığım.. sanırım 2007de karar alındı tasdikname ile gelenler 3 yıllığa tabii olacaklar diye..
genel kültür 2. dönem 206 kredim var bu sınavda mezun olcam inşallah