Oturumlar
Re: Oturumlar
ilk kez girdiğimde bende de aynısı olmustu ve ben ilk kez girdiğimde ilköğretim 3.sınıftaki sınıfımda girmiştim sınava çok duygulanmıstım...............
ckurt yazdı:öyle narin çok işe yarıyo soruları sınavda çok hızlı çözüyorum bunun nedeni öss temposunda olmam bu oturumdaki sınavları ortalama her oturum için 15 dkda bitirdim ilk 1 saat çıkış olmadığı için 45 dk uyudum............
Aynen! Uyu uyu canım sıkıldı...

Neyse Rabbim bizi sınav sonuçları açıklandığı zaman da bi' rahatlık versin... Hepsi 100 olsun

Siz rahatladiniz bizde bi rahatlasak hayirlisiyla ..
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
verdiler cnm ben soru kitapçığınada işaretledim ve hemen eve geldim kontrol ettim iyide oldu bu yeni sistemYaReN yazdı:size soru kitapçığını verdilermi? bize bu sefer verdiler kitapçık sizde kalabilir dedi hocalar almadılar diğer sınavlarda alıyorlardı.
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
nasıl ya soru kitapçığı sizde mi kaldı?
evet bizde kaldı almadılar
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
Arkadaşlar,beş dönemdir sınava giriyorum,bununyanısıra,ehliyet v.s sınavlarında öğrenciye veya adaya kitapçık teslim olayına şahit olmadım,ama şimdi eğiteki aradım. Bundan sonra sınav kitapçıklarının öğrencide kalabileceğini söylediler,kendi cevaplarımız başka bir yere not almaya gelince bununda salon başkanlarının insiyatifine kalmışmış,bunu da meb e bilg edinme birimine sordum cevap bekliyorum,bir şey ya yasktır ya değildir.Bizim bu Tuzla oturmak için falan iyide böyle antikalıkları var,bir uygulamayı enson burası duyuyor.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
yok ..eğiteke sordum artık kontrol edelim diye kitapçıklar bizde kalcakmış.emrahk yazdı:Size soru kitapçığını vermişler ama bilmeden suç işlemişler o kitapçıkları yetkililere teslim etmediklerinden haklarında işlem yapılır onların inşallah sizin sınav kağıtlarına bir işlem yapılmaz...
Eee bize niye vermediler ya 

Ya gerçekten bize niye vermedilerki böyle bir genelge varsa insan bütün okullara haber verir de bütün öğretmenler öğrencilere izin verir 1-1.5 ay insanı çatlatmaz ama zararımıza birşey olsaydı hemen her okulun aynı anda haberi olurdu

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Ya gerçekten bize niye vermedilerki böyle bir genelge varsa insan bütün okullara haber verir de bütün öğretmenler öğrencilere izin verir 1-1.5 ay insanı çatlatmaz ama zararımıza birşey olsaydı hemen her okulun aynı anda haberi olurdu![]()
Evet ben de bu duruma çok kızgınım! Hem de çok!
-
- Acemi
JoQeR yazdı:
Aynen! Uyu uyu canım sıkıldı...Bende kalktım ingilizce alan 6,almanca alan 6,2.ydil ing. ve alm. çözdüm sıkıntıdan....
Sonra bi' hoca hocam lavaboya gidebilir miyim dedim sessiz. Adam bağıra bağıra lavabo mu tabi tabi gidebilirsin lavabo kapıdan çıkınca hemen şu solda. dedi. Anam dedim kendi kendime bari sus kafanı başka bir yere çevir duymamazlıktan gel diye
Rezil oldum herkes bana bakıyor biri tıııs diye güldü. Gerçi takmam ben öyle şeyleri ama komedi oldu biraz...
Neyse Rabbim bizi sınav sonuçları açıklandığı zaman da bi' rahatlık versin... Hepsi 100 olsun
Bende lavaboya gitmek için izin istedim.adam beni kapanın önüne kadar götürüp cıkana kadar bekledi.sınıfıda hademeye bıraktı

Bak Da İbret Al Yere DÜŞen YapraĞa,o Da Senİn Gİbİ YÜksekten Bakardi TopraĞa
±. /\/\ukØØ.± yazdı:JoQeR yazdı:
Aynen! Uyu uyu canım sıkıldı...Bende kalktım ingilizce alan 6,almanca alan 6,2.ydil ing. ve alm. çözdüm sıkıntıdan....
Sonra bi' hoca hocam lavaboya gidebilir miyim dedim sessiz. Adam bağıra bağıra lavabo mu tabi tabi gidebilirsin lavabo kapıdan çıkınca hemen şu solda. dedi. Anam dedim kendi kendime bari sus kafanı başka bir yere çevir duymamazlıktan gel diye
Rezil oldum herkes bana bakıyor biri tıııs diye güldü. Gerçi takmam ben öyle şeyleri ama komedi oldu biraz...
Bende lavaboya gitmek için izin istedim.adam beni kapanın önüne kadar götürüp cıkana kadar bekledi.sınıfıda hademeye bıraktı![]()