Zamane gençleriYağmur damlaları yazdı:Ayşe qüL yazdı:ayy dışarı çıktım acınacak haldeydim herkes sevgilisinii takmış koluna ben yalnız başımaydım![]()
bide baloncu amca demez mi.... kızım sevdiğine bi balon alsana ''amca dedim yanımda birini görüyor musun ? yok dedi eee o zamn![]()
komik oldu biraz..
Sallaaaaaaaa ...
Dışarı çıkınca ona buna bakma... Yoksa daha çok için acır...
Zamane gençlik.
ya pardon kusura bakmabyMRZ yazdı:![]()
YOK HAYATIM BAYANIM BEN AMA EVLI BAYAN OLUNCA PEK DERTLI DEGILIM ANLICAN
ben hiç içime kapanık olmamCeros yazdı:esra oralbüyük bir gaftı
![]()
Eee hepiniz yalnızsınız zaten iki üç gündür kiminiz böyle bir içine kapanıkbende dertli buldum sizi
evet farkediliyo dimiCeros yazdı:Sen değilsin canım zaten içine kapanık bu kelimeye çok zıtsın hatta![]()
byMRZ yazdı:OOO KONUSTUKCA NELER CIKIYO ORTAYA BN KIMSEYE CIKMADIM ESIMDEN BASKA KIMSEYLE OZEL BI GUN KUTLAMADIM3 SENE ESIMLE CIKTIK SONRADA EVLENDIK
CORAP DEGISTIRIR GIBI ERKEK ARKADAS DEGISTIRMEYIN TERLIK FIRLATIRIM BAK ONA GORE HA
![]()
Hemde çookpskolog yazdı:evet farkediliyo dimiCeros yazdı:Sen değilsin canım zaten içine kapanık bu kelimeye çok zıtsın hatta![]()
Böyleside güzel;)Ceros yazdı:Aaa bizimde 3sene oldu sayılırtabi bizim önümüzde daha çok yol var =)) Danacık normalde sevgililer günüde nymiş diye tuttururdu bugün aramış beni sana küpe aldım birde çiçek alacam diyor ee niye söylüyorsun dedim süpriz olsaydı
![]()
her seferinde aynı şey hayatta süpriz yapamaz
![]()
valla ne yalan söylim bir böcekle bir ömür geçmiyorbyMRZ yazdı:OOO KONUSTUKCA NELER CIKIYO ORTAYA BN KIMSEYE CIKMADIM ESIMDEN BASKA KIMSEYLE OZEL BI GUN KUTLAMADIM3 SENE ESIMLE CIKTIK SONRADA EVLENDIK
CORAP DEGISTIRIR GIBI ERKEK ARKADAS DEGISTIRMEYIN TERLIK FIRLATIRIM BAK ONA GORE HA
![]()