ben ağlayamıyorum bilerüfeyde yazdı:oldukça çok mutsuz ve yanız hissttigim anlar oluyorama sonra durup düşünüyorum benden daha zorda olanları vs biraz olsun rahatlıyorum birde aglamak rahatlatır beni bazı geceler bir odaya gider içimden o sıkıntı çıkana kadar aglarım gercekten iyi geliyor
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
- rüfeyde
- Doçent
Niye ki canımtebessümm yazdı:ben ağlayamıyorum bilerüfeyde yazdı:oldukça çok mutsuz ve yanız hissttigim anlar oluyorama sonra durup düşünüyorum benden daha zorda olanları vs biraz olsun rahatlıyorum birde aglamak rahatlatır beni bazı geceler bir odaya gider içimden o sıkıntı çıkana kadar aglarım gercekten iyi geliyor
2 yıldır ağlayamıyorum
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
bilmiyorumrüfeyde yazdı:Niye ki canımtebessümm yazdı:ben ağlayamıyorum bilerüfeyde yazdı:oldukça çok mutsuz ve yanız hissttigim anlar oluyorama sonra durup düşünüyorum benden daha zorda olanları vs biraz olsun rahatlıyorum birde aglamak rahatlatır beni bazı geceler bir odaya gider içimden o sıkıntı çıkana kadar aglarım gercekten iyi geliyor
2 yıldır ağlayamıyorum
<3mezun<3
<3mezun<3
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
en son kimi mutlu ettiniz?
Ben dün annemin yerine yemek yaptım, Annem çok mutlu oldu
etrafımda kimse olmadığı için hiç kimseyihtc-directioner yazdı:en son kimi mutlu ettiniz?
<3mezun<3
<3mezun<3
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ben sana geleyim misafir olarak sende beni ağırla, o zaman beni mutlu edersintebessümm yazdı: etrafımda kimse olmadığı için hiç kimseyi
Arkadaşlar en çok etkilendiğiniz film hangisidir?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
öncelikle aramıza hoşgeldin KUM kardeşKum yazdı:Arkadaşlar en çok etkilendiğiniz film hangisidir?
benim en çok etkilendiğim film; TİTANİK
Dün en son babamı mutlu ettim bir Guney Afrikada ki şirkete makina sattım oda baya mutlu oldu dolayısıyla en çok etkilendiğim film Yeşil Yol göz yaslarım sel oldu hayatımda boyle bir film görmedim zaten imd ye gore en iyi ikinci filmmis tüm zamanların 1.nciyide izledim oda çok sağlamdı adı biraz zor yazılıyor Alman nazi donemi iç savaş psikoloji filmiydi oda baya hüzünlü

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- rüfeyde
- Doçent
Kendimden başka herkesi mutlu ediyorum şu aralar..
YeşiL yol ve Benim Adım Khan ikisi de beni çok etkiledi..Kezinlikle izlenilmesi gereken filmlerdenler..
YeşiL yol ve Benim Adım Khan ikisi de beni çok etkiledi..Kezinlikle izlenilmesi gereken filmlerdenler..
A birde Black adlı blowywood filmi çok güzeldi hint sinemasi o varya yeşil yol ne ise o yani :rüfeyde yazdı:Kendimden başka herkesi mutlu ediyorum şu aralar..
- rüfeyde
- Doçent
Cartenza yazdı:A birde Black adlı blowywood filmi çok güzeldi hint sinemasi o varya yeşil yol ne ise o yani :rüfeyde yazdı:Kendimden başka herkesi mutlu ediyorum şu aralar..
İzlemedim sanırım onu Benim Adım Khan izlerken hem gulduren hem aşkı tattıran hem hüzünlendirip İslamın bazı kişilerin gördüğü gibi teröristliğe izin vermediğini gösteren bir film çook beğenmiştim agladığım nadir filmlerdendir.Yeşil yolu izledigimde bayağı küçüktüm aşırı etkisinde kalmıştım günlerce çok enteresan bir filmdi gerçekten çok duygusaldı
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Yeşil Yol filmini syretmedim ama merak ettim valla bir ara syredeyim 
John Coffey kahve gibi okunur ama yazılışı farklıdırrüfeyde yazdı:Cartenza yazdı:A birde Black adlı blowywood filmi çok güzeldi hint sinemasi o varya yeşil yol ne ise o yani :rüfeyde yazdı:Kendimden başka herkesi mutlu ediyorum şu aralar..
İzlemedim sanırım onu Benim Adım Khan izlerken hem gulduren hem aşkı tattıran hem hüzünlendirip İslamın bazı kişilerin gördüğü gibi teröristliğe izin vermediğini gösteren bir film çook beğenmiştim agladığım nadir filmlerdendir.Yeşil yolu izledigimde bayağı küçüktüm aşırı etkisinde kalmıştım günlerce çok enteresan bir filmdi gerçekten çok duygusaldı
- rüfeyde
- Doçent
hımmm bir ara izlemek lazım ikisinide :p