sınav sonçları açıklanmış

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Re: sınav sonçları açıklanmış

Mesaj gönderen saLLy » 02 Mar 2009, 19:02

Bal10cuk yazdı:bak canım kısaca senin
ortak+seçmeli =58
alan = 22
TOPLAM=80
kredin var suan
anladm cnm tmm saoL =) seninde kafanı karştrdqm için kusura bkmaa..moraLm bozLdu yaa btmicek bu lisee

߀$İKTA$

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 02 Mar 2009, 19:02

saLLy yazdı:
deniz yazdı:
saLLy yazdı:peki nasıl olacak o iş...yanii alanı 80 yaptık tmm dqer kredie nasıl bakacaz alandan toplamı çkaracakmıyz
toplam krediden alanı çıkarırsan ortak ve seçmelileri bulursun..hee sen diyosanki ben bu sınavdan kaç alan kredisi kaç ortak kredi aldım bunu merak ediyorum o zamanda sınav sonuçlarına git oradan geçtiğin ortak ve alan derslerini ayrı ayrı topla

kafamı karıştırdın kısss inşallah anlatabildim :D

yaww benm kafaa qttii haaa=) anlamıom bişee...yaw adamlara bak zaten alan ayrı yazıoo nie toplam kredi yazıonuzkii biz toplama bilmiormuyuzz hayret bşe haaa...benm toplam 80kredm war salak gbi sewiniom 102kredm war die...aqLanack halime qülüom yaww..nebcm iştir bu anlmdm gtti...smdikk denizciimm =)))) başa dönüommd..d.d.d:D 112+80=192 doqru ama dimii..112nin qeLdqini nasL hesaplczki?? hadi alan yazıoo doqruu dqerini basarıLı dersLerden bakacz sanrm
߀$İKTA$

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 02 Mar 2009, 19:03

saLLy yazdı:
deniz yazdı:
saLLy yazdı:peki nasıl olacak o iş...yanii alanı 80 yaptık tmm dqer kredie nasıl bakacaz alandan toplamı çkaracakmıyz
toplam krediden alanı çıkarırsan ortak ve seçmelileri bulursun..hee sen diyosanki ben bu sınavdan kaç alan kredisi kaç ortak kredi aldım bunu merak ediyorum o zamanda sınav sonuçlarına git oradan geçtiğin ortak ve alan derslerini ayrı ayrı topla

kafamı karıştırdın kısss inşallah anlatabildim :D

yaww benm kafaa qttii haaa=) anlamıom bişee...yaw adamlara bak zaten alan ayrı yazıoo nie toplam kredi yazıonuzkii biz toplama bilmiormuyuzz hayret bşe haaa...benm toplam 80kredm war salak gbi sewiniom 102kredm war die...aqLanack halime qülüom yaww..nebcm iştir bu anlmdm gtti...smdikk denizciimm =)))) başa dönüommd..d.d.d:D 112+80=192 doqru ama dimii..112nin qeLdqini nasL hesaplczki?? hadi alan yazıoo doqruu dqerini basarıLı dersLerden bakacz sanrm
toplam kredi yazan yerden alan kredini çıkar al sana ortak+seçmeli ders kredi notun

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 02 Mar 2009, 19:04

saLLy yazdı:
Bal10cuk yazdı:bak canım kısaca senin
ortak+seçmeli =58
alan = 22
TOPLAM=80
kredin var suan
anladm cnm tmm saoL =) seninde kafanı karştrdqm için kusura bkmaa..moraLm bozLdu yaa btmicek bu lisee
bence yine şanslısın 3.dönemin ve 80 kredin var
benim 4. dönemim 58 kredim var :(

deniz
Uzman

Mesaj gönderen deniz » 02 Mar 2009, 19:05

evet canım başarılı derslerini toplarsan bulabilirsin
sıkma canını geçen dönem bende alan ile toplam yazan yeri toplayıp kendimi mezun ilan etmiştim seni çok iyi anlıyorum şuan hayal kırıklığı yaşıyorsun ama durumu artık anladın işte aynen öyle hesaplanıyor
üzülme yapacak bişi yok başarılar

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 02 Mar 2009, 19:05

tmm anladm ozamn bnm 58 normaL kredm war aLan 22..54 normal kredi aLmam qerekioo 58de alan almam qerekiioo yanii ölmeee esseqm yaz qeLsn =)
߀$İKTA$

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 02 Mar 2009, 19:07

deniz yazdı:evet canım başarılı derslerini toplarsan bulabilirsin
sıkma canını geçen dönem bende alan ile toplam yazan yeri toplayıp kendimi mezun ilan etmiştim seni çok iyi anlıyorum şuan hayal kırıklığı yaşıyorsun ama durumu artık anladın işte aynen öyle hesaplanıyor
üzülme yapacak bişi yok başarılar
çok saqoL denizcmm dost acı söylermişş...we qercekten kaçınLmıo =) olsun artık ypacz bişeklde npaLm
߀$İKTA$

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 02 Mar 2009, 19:07

bence yine şanslısın 3.dönemin ve 80 kredin var
benim 4. dönemim 58 kredim var :(
[/quote]

toplam dönemime bakarsan kimn şansLı olup olmadqnı anlarsn cnm =) :mrgreen:
߀$İKTA$

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 02 Mar 2009, 21:07

Okul / Alan - Bölüm :AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER

Toplam Dönemi :7 AOL'de Okuduğu Dönem :3
Toplam Kredi :91 Alan Kredi :25
Ben açık liseye örgün eğitimden tasdiknameyle geldim.Bu benim aol de 3 dönemim,sally arkadaşımla krediler birbirine yakın gibi.Bende sally arkadaşım gibi moralim bozuk biras mevzuniyeti ucu görünmeyen bir karanlık tünele benzetiyorum.En çok istediğimiz, senede 2 dönem girdiğimiz sınavların bir an önce 3 döneme çıkarılmasını istiyoruz... Bizde artık mevzun olmak istiyoruz :) Yoksa benim tahminlerime göre sınavlarda alabileceğim ortalamalarla 4 dönem yani 2 yıllık bir eğitim yılının geçmesi lazım :( Tek temelliğimiz sınavların senede 3 döneme çıkarılmasıdır...

nesrin19
Çırak

Mesaj gönderen nesrin19 » 02 Mar 2009, 21:09

ya arkadaşlar bana bi yardımcı olun birinci senem açık öğretimde il dönem sınava girdim yeni kayıt majı gelmiş ikinci dönem sonavı için tekrarmı kayıt yaptırmam gerekiyo ben böyle bişey bilmiyodum yada benmi yanlış anladıum bizim için değilmi o duyuru msjda göndermişler cvp bekliyorum

deniz
Uzman

Mesaj gönderen deniz » 02 Mar 2009, 21:13

tabi nesrincim her dönem kayıt yeniliyoruz

MuRaT_KS
Doktor

Mesaj gönderen MuRaT_KS » 02 Mar 2009, 21:30

MuRaT_KS yazdı:Sınavdan sonra;
Toplam Kredi: 150
Alan Kredisi: 60
Toplam Dönem: 6

kaldı 2 dönem. sizlere kafama takılanları soracağım...

girdiğim 10 dersten 2si başarısız bu başarısız olduğum dersler zorunlu dersler listesinde yok, veremediğim derslerin sınavlarına tekrar girecekmiyim?

ayrıca matematik 5de zorunlu dersler listesinde, ben matematik beşi düz lisede okurken almıştım ve geçememiştim buraya mı aktarmışlar?
anlayan birisi bana da cevap yazar mı :roll:
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 02 Mar 2009, 21:58

MuRaT_KS yazdı:
MuRaT_KS yazdı:Sınavdan sonra;
Toplam Kredi: 150
Alan Kredisi: 60
Toplam Dönem: 6

kaldı 2 dönem. sizlere kafama takılanları soracağım...

girdiğim 10 dersten 2si başarısız bu başarısız olduğum dersler zorunlu dersler listesinde yok, veremediğim derslerin sınavlarına tekrar girecekmiyim?

ayrıca matematik 5de zorunlu dersler listesinde, ben matematik beşi düz lisede okurken almıştım ve geçememiştim buraya mı aktarmışlar?
anlayan birisi bana da cevap yazar mı :roll:
O 2 dersten başarısız olduğun için, derslerin zorunlu dersler listesinde olmamasının bir çok sebebi vardır,açık lisedeyken o derslerden 3 defa girip geçemediysen o derslerden muaf olursun,o dersler yerine sana yeni zorunlu dersler verilir.Ama bu derslerden ilk defa giriyosan eğer örgün eğitim normal bir lise de okuduysan bu derslerden iki kez kalmışsındır bu sınavda da 3. kez kaldığın için senden alınmıştır o dersler arkadaşım.Tabi her ihtimal olabilir o dersler seçmeliyse zorunlu derslerde yer almaz buda dip not!!! :D Tabi düz lisede okuyupta geçemedin dersler açık lisede karşına çıkar,hepimiz bu derslere alttan kalan dersler diyoruz ve geçemediysek karşımıza çıkıyor açık lise de tabi...İnşallah yardımcı olmuşumdur arkadaşım...

ROJHAN
Doktor

Mesaj gönderen ROJHAN » 03 Mar 2009, 01:38

benim genel kültür 3 yıllık

toplam kredi 44 alan kredi yok

bu dönem 16 dersten 11ini geçtim 5inden kaldım ne dersiniz bu duruma edebiyat ve matematik çok kötü olmuş. matematiğe bir çözüm bulmam lazım
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana

HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 03 Mar 2009, 11:38

benimde aol de 4dönemim blm:fen bilimleri ve 93 kredim var alan kredimde=12 benimde mezun olmama çook var galibaa......
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)

“Serbest Kürsü” sayfasına dön