sınav sonçları açıklanmış
Re: sınav sonçları açıklanmış
off yaaa wala içim kararıoo artıkk..saçlarıma ak düştü desem tam yeri olacak...btsin artık şu liseeee...3döneme çkarmazsalar işimiz iş wala..daha bunun öss si war sora üniwerste btirmesiii yaş qeldi qecioo =)
߀$İKTA$
- fatihsaki9
- Doktor
İyi düşünelim iyi olsun diyelim sally bizim mevzuniyete uzun ve aşılması gereken baya engeller var,inşlh şu 3 dönem olayı çıkarda erken mevzun oluruz...Zaten mevzun olursakta hep beraber oluruz diye tahmin ediyorum bizim gibi kredileri birbirine yakın bi sen bi sümeyye var
Mevzun olunca kutlarız artık bunu

=) kutLarız waLa...forumu birbirne katarm ben öle bşe olsun:D:D:D 3 dönemi biz mezun olduktn sora yapmasınLarda waLa kötü olurr =) bian önce qörsünLer artık bzi dmi ama 

߀$İKTA$
- fatihsaki9
- Doktor
Görsünler tabi =) Ama bizde çağrı merkeziyle iletişim halinde olalım isteklerimizi fln atalım mail olarak ,dikkate alırlar heralde dimi ?

aman onlarmı bizi dkkate alacak okdr kşi atsın ynede kendi bildklerini yaparLar biz istioruz die bşe yapmazLar onlar
߀$İKTA$
- fatihsaki9
- Doktor
O zmn bi şey alep etmeyelim
Ne enteresan bir sistme ya
Biz okuyoruz burda bizim görüşlerimiz bu kadar da değersiz olamaz heralde.İllaki bi bakan olur yni dimi olmaz mı yoksa ?

baakan olur tabi ama bizi adam yerine koyan olurmu orasını blemem=)
߀$İKTA$
- fatihsaki9
- Doktor
ben matematik6 dan ilk defa sınava girdim(örgün ve yaygın dahil) ama zorunlu da değil. diğer konu da yardımcı oldun teşekkür.fatihsaki9 yazdı:O 2 dersten başarısız olduğun için, derslerin zorunlu dersler listesinde olmamasının bir çok sebebi vardır,açık lisedeyken o derslerden 3 defa girip geçemediysen o derslerden muaf olursun,o dersler yerine sana yeni zorunlu dersler verilir.Ama bu derslerden ilk defa giriyosan eğer örgün eğitim normal bir lise de okuduysan bu derslerden iki kez kalmışsındır bu sınavda da 3. kez kaldığın için senden alınmıştır o dersler arkadaşım.Tabi her ihtimal olabilir o dersler seçmeliyse zorunlu derslerde yer almaz buda dip not!!!Tabi düz lisede okuyupta geçemedin dersler açık lisede karşına çıkar,hepimiz bu derslere alttan kalan dersler diyoruz ve geçemediysek karşımıza çıkıyor açık lise de tabi...İnşallah yardımcı olmuşumdur arkadaşım...
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
fizik 2'den kalmışım zaten şu fiziği hiç sevemedim:lol:
Yıllardır beklenen bir umut gibi
Ruhumu saracak bir rüzgar gibi
Dağlara kükreyen bir şimşek gibi
Yakarıp Mevla’ya yalvarsam her an...
Ruhumu saracak bir rüzgar gibi
Dağlara kükreyen bir şimşek gibi
Yakarıp Mevla’ya yalvarsam her an...
- fatihsaki9
- Doktor
Başka bir seçenekte kalmıyor ortada ,murat çağrı merkezine yada halk eğitime danış bir kardeşim istersen...MuRaT_KS yazdı:ben matematik6 dan ilk defa sınava girdim(örgün ve yaygın dahil) ama zorunlu da değil. diğer konu da yardımcı oldun teşekkür.fatihsaki9 yazdı:O 2 dersten başarısız olduğun için, derslerin zorunlu dersler listesinde olmamasının bir çok sebebi vardır,açık lisedeyken o derslerden 3 defa girip geçemediysen o derslerden muaf olursun,o dersler yerine sana yeni zorunlu dersler verilir.Ama bu derslerden ilk defa giriyosan eğer örgün eğitim normal bir lise de okuduysan bu derslerden iki kez kalmışsındır bu sınavda da 3. kez kaldığın için senden alınmıştır o dersler arkadaşım.Tabi her ihtimal olabilir o dersler seçmeliyse zorunlu derslerde yer almaz buda dip not!!!Tabi düz lisede okuyupta geçemedin dersler açık lisede karşına çıkar,hepimiz bu derslere alttan kalan dersler diyoruz ve geçemediysek karşımıza çıkıyor açık lise de tabi...İnşallah yardımcı olmuşumdur arkadaşım...
öss sınavı kalkacakmış bizede birşeyler yapsınlar artık ömür biter bu sınavlar bitmez 

Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
sağol gardaşım. 6 dönem bitti toplam 150 kredi yaptım. 2 dönemde biter mi dersin.fatihsaki9 yazdı:Başka bir seçenekte kalmıyor ortada ,murat çağrı merkezine yada halk eğitime danış bir kardeşim istersen...MuRaT_KS yazdı:ben matematik6 dan ilk defa sınava girdim(örgün ve yaygın dahil) ama zorunlu da değil. diğer konu da yardımcı oldun teşekkür.fatihsaki9 yazdı:O 2 dersten başarısız olduğun için, derslerin zorunlu dersler listesinde olmamasının bir çok sebebi vardır,açık lisedeyken o derslerden 3 defa girip geçemediysen o derslerden muaf olursun,o dersler yerine sana yeni zorunlu dersler verilir.Ama bu derslerden ilk defa giriyosan eğer örgün eğitim normal bir lise de okuduysan bu derslerden iki kez kalmışsındır bu sınavda da 3. kez kaldığın için senden alınmıştır o dersler arkadaşım.Tabi her ihtimal olabilir o dersler seçmeliyse zorunlu derslerde yer almaz buda dip not!!!Tabi düz lisede okuyupta geçemedin dersler açık lisede karşına çıkar,hepimiz bu derslere alttan kalan dersler diyoruz ve geçemediysek karşımıza çıkıyor açık lise de tabi...İnşallah yardımcı olmuşumdur arkadaşım...
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
- fatihsaki9
- Doktor
2.dönemde güzel bi kredi toplarsan ,ek sınava bakar mevzuniyet işi murat kardeşim

ROJHAN yazdı:öss sınavı kalkacakmış bizede birşeyler yapsınlar artık ömür biter bu sınavlar bitmez
kalkınca nasıl olacakkii ?? diploma notLaryLamı qrecez nasL olacak...zaten 2 aşamaLı yapılacakmış artık seneye uygulanır herLde
߀$İKTA$