Bende 2 paket sigara içerdim güne 7 fincan Türk Kahvesi ile birlikte ama içim dışıma çıktı bıraktım.E sigara ile idare ediyorum.
Sigarayı bırakacaksan sana güzel bir öneri elektronik sigarayı biliyorsundur,eskiden kartuşları satılırdı filtre gibi çok pahalıydı adam buna verceğim parayla sigara içerim diyordu.
Şimdiki elektronik sigaralar likitli oldu içine likiti döküyorsun istediğin kadar iç sigaranın iki katı duman yaratıyor ve sigaranın verdiği hazzı veriyor nikotinde almış oluyorsun.Ve sonradan likitteki nikotin miktarını azaltarak onuda sigarayıda bırakmış oluyorsun.Bir ara Türkiyede yasaklandı nedeni ise sigara satışları düşecek diye devlet en çok vergiyi sigara ve benzinden aldığı için birde hastane,Kanser masrafları iç geber diyor devlet sana onun için yasaklandı,Oysa 1 ay önce dayım geldi almanyadan e-sigara getirdi almanyada sigaralar rafta tozlu duruyor likit satışları arttı dedi insanlar e-sigara içiyorlarmış,Bir arada bunun sigaradan daha zararlı olduğunu söyleyenler oldu sigara firmaları sahipleri doktorların eline parayı bastırdı sigara satışları düşmesin diye doktorlara böyle bir komplo söyletildi,Sigaradan daha zararlımış külliyen yalan daha zararlı olsa avrupa insanlara niye satsınlar bunu.Tamamen saçmalık yani.
NOT : Şimdi elektronik sigaradan bahsettim içmeyenler merak sarıp içmeye çalışmasın vallahi sonra e-sigara beni kesmiyo dersiniz sigaraya başlarsınız.Sigara içmeyenlere sözüm içmiyorsanız ne mutlu bu e-sigara sadece sigarayı bırakmak isteyenler için faydalı bir alet kesinlikle merak sarmayın ben uyarımı yaptım.