Arkadaşlar 3.sınavla mezun olamıyorum ek sınavla mezun olabilirim. Puanım iyi 4 yıllık bir universite düşünüyorum fakat ek sınavla kayıt zamanı çakışıyo gibi ben nasıl giricem universiteye?
3.sınav sonrası 1 kredim kalıcak muhtemelen . Lütfen bu durumu yaşayan biri deneyimlerini paylaşsın. Ek sınavla universite kayıtları zamanları çakışıyo kayıt olamıcakmıyım?
Tercih Dönemi 8-18 Temmuz
Yerleştirme Açıklama : Temmuz Son Hafta
Üniversite Kayıtları : 12-16 Ağustos
Ek Yerleştirme : 28 Ağustos – 2 Eylül
Buna göre ek sınavla ben nasıl giricem cok erken kayıtlar . Ek sınavı ağustosta yapmaları lazım ki mezun olabiliyim oha bu sene mağdur bırakcaklar galiba bizi
Ek sınavla universiteye kayıt ? TARİHLER AÇIKLANDI
Ek sınavla universiteye kayıt ? TARİHLER AÇIKLANDI
En son danger70 tarafından 01 Tem 2013, 21:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Ek sınavla universiteye kayıt ? Hala cevap bulamadım
aslında foruma baksaydınız cevap bulurdunuz zaten ek sınav üniversiteye yetiştirmek için yapılıyor bende ek sınavla mezun olucam merak etmeyin kayıt oluruz geçen yıl da böyle oldu bu olay herkes sıkıntısız kayıt oldu.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
Evet geçen yıllarda da arkadaşlar telaş yaşadı ama "ben de açıkta kaldım kayıt yaptıramadım" diyene rastlamadım. Umarım bu sene istediğiniz bölüme gidersiniz. Ek süre tanınır sizlere. Mazeretli kayıt felan oluyor sanırım. Sonuçta resmi olarak bir hak kazanmış oluyorsunuz ek sınavla mezun olarak. Arkadaşın da bahsettiği gibi o zaman ek sınav yapılması saçma olur.

Cevaplar için teşekkürler . Korkum 2.tercihlere kalmaktı ferahlattınız içimi sağolun