1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

ygs-lys

Gönderilme zamanı: 21 Tem 2013, 01:34
gönderen gül68
arkadaşlar bugün ygs lys hazırlık kitaplarına baktım fiyatını öğrendim ..hoca femi tavsiye etti kitapçı fem ağırdır eminmisin dedi kafam karıştı fem zor gelir mi acaba bu yayının kitaplarını kullanan arkadaşlar yorumlarınızı alabilirmiyim iye edermisiniz benim gibi yıllarca okuldan uzak kalmış birine zor olur mu fem :???

Re: ygs-lys

Gönderilme zamanı: 21 Tem 2013, 03:41
gönderen kenan16
Fem yayınları ağırdır temelin yoksa femden başlama matematik için güvenderi önerebilirim sana matematikte temelin yoksa temel matematikten başla.Tarih ve cografya için final dergisi yayınları iyidir ben kendim final dershanesine gittim bu yıl oradan biliyorum.Ama fem yayınları ilk etap için ağır gelebilir

Re: ygs-lys

Gönderilme zamanı: 21 Tem 2013, 03:43
gönderen matias26
sözelleri hiç de ağır değil gayet güzel öğretiyor sayısalını bilemicem.

Re: ygs-lys

Gönderilme zamanı: 21 Tem 2013, 03:56
gönderen kenan16
Sözellere bakma fırsatım olmadı ama fem sayısal seti zor gerçekten

Re: ygs-lys

Gönderilme zamanı: 21 Tem 2013, 05:49
gönderen besy
Hiç dokunulmamış lys kitaplarım var istersen sana yarı fiyatına satabilirim. (:
Şaka bir yana sözel derslerde kesinlikle Güvender'i öneririm. Fem'in sözel için iyi bir kaynak olduğunu düşünmüyorum, ama sayısal da belki iyidir bilemeyeceğim.

Re: ygs-lys

Gönderilme zamanı: 21 Tem 2013, 06:32
gönderen tiptapping
matematik ve geometri için fdd'nin ipuçlu olanlarını tavsiye ederim. orta seviye ve zorlanınca ipuçları baya yardımcı oluyor (:

Re: ygs-lys

Gönderilme zamanı: 06 Ağu 2013, 19:37
gönderen kopernik
Konu anlatım videoları
http://www.konuanla.com

Re: ygs-lys

Gönderilme zamanı: 06 Ağu 2013, 20:24
gönderen supernova
gül68 yazdı:arkadaşlar bugün ygs lys hazırlık kitaplarına baktım fiyatını öğrendim ..hoca femi tavsiye etti kitapçı fem ağırdır eminmisin dedi kafam karıştı fem zor gelir mi acaba bu yayının kitaplarını kullanan arkadaşlar yorumlarınızı alabilirmiyim iye edermisiniz benim gibi yıllarca okuldan uzak kalmış birine zor olur mu fem :???
Bende fem dershanesine kayıt oldum sözelim iide sayısalım ii değildi. Birde örgün eğitime çok ara verdim bu yüzdende Fem'i seçtim ilk başlangıç olarak kitaplar verdiler kütük gibi hepsi :D şuanda sınavlara çalıştığım için pek bakamadım kitaplara ama matematik kitabına biraz baktım tansiyonum fırladı. Allah yardımcımız olsun çok zor bu sayısal dersler :D

Re: ygs-lys

Gönderilme zamanı: 06 Ağu 2013, 21:11
gönderen bgmnly
Konu anla.com iyi bir site tavsiye ederim