ÖSS İÇİN BİTİRME BELGESİ
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
ÖSS İÇİN BİTİRME BELGESİ
arkadaşlar ben hem i aradım ve bana mezun olman lazım dediler. diploma yetişmeyeceği için bitirme belgesi vereceklermiş. ama sonradanda, kılavuzlar açıklanınca gel buraya dediler
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
Re: ÖSS İÇİN BİTİRME BELGESİ
bende muammada kaldım canım. mezun olmuş olman lazım dediler. ama sonradanda kılavuz açıklanınca gel tekrar dedileraysegul55 yazdı:yani biz şuan kaydolabiliyormuyuz össye henüz bitmedim ama mays sınavında bitecek inşallah..karasimsek0277 yazdı:arkadaşlar ben hem i aradım ve bana mezun olman lazım dediler. diploma yetişmeyeceği için bitirme belgesi vereceklermiş. ama sonradanda, kılavuzlar açıklanınca gel buraya dediler
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
bende muammada kaldım canım. mezun olmuş olman lazım dediler. ama sonradanda kılavuz açıklanınca gel tekrar dediler[/quote]
ay bunların ne dedikleri belli değil ben resmi sitesinde okumuştum belli bir krediyi geçince össye girebiliyorsun..dur orayı tekrar bulayımda linkide buraya kopyalayayım..
sonrada gidip hem yetkililerinin gözüne sokup öğreteyim...
[/quote]
valla süper olur canım, o zaman bende çıktısını alıp giderim heme
ay bunların ne dedikleri belli değil ben resmi sitesinde okumuştum belli bir krediyi geçince össye girebiliyorsun..dur orayı tekrar bulayımda linkide buraya kopyalayayım..
sonrada gidip hem yetkililerinin gözüne sokup öğreteyim...

valla süper olur canım, o zaman bende çıktısını alıp giderim heme
arkadaşlar slm lar... bende mayıs ayında kredimi tamamlayıp mezuniyet hakkına sahip olacağım inşallah ... budurumda cidden ÖSS giriş hakkına sahipmiyiz...??
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
ilker yazdı:arkadaşlar slm lar... bende mayıs ayında kredimi tamamlayıp mezuniyet hakkına sahip olacağım inşallah ... budurumda cidden ÖSS giriş hakkına sahipmiyiz...??
evet arkadaşım.

eyvallah .. teşekkür ediyorum cevap için.. peki , yapılması gereken işlem hakkında biraz yardımcı olabilermisin Doktor ...
??

- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
orası tam belli değil işteilker yazdı:eyvallah .. teşekkür ediyorum cevap için.. peki , yapılması gereken işlem hakkında biraz yardımcı olabilermisin Doktor ...??

eyvallah kardeş .. çok teşekkür ler ilgin için ..
- WitchGirllBG
Arkadaslar ek sınav olursa mezun olacağımı söylediler.Bu sene ÖSS'ye girmem lazım
Ek sınavlarla ilgili bilgisi olan arkadasların bilgisine ihtiyacım var

- WitchGirllBG
Peki bu ek sınavlar standart tarihtemi? Mesela 15 temmuzda ek sınav olucak.40 kredisi kalanlar 15 temmuz dışında ek sınava giremiyormu?82 kredim var.Son sınavda 32 kredi aldım.104 kredisi olan öss'ye başvuruyormuş.22 kredi lazım.Ek sınav yapmazlarmıaysegul55 yazdı:mezuniyetine 40 kredi kalan öğrenciler ek sınava girebilirler..ve mezun olurlar..ek sınav tam olarak bilemiyorum ama ağustos veya temmuz ayında yapılır..eğer bu sınav ile mezun olabilisen össye giriş yapabilirsin..WitchGirllBG yazdı:Arkadaslar ek sınav olursa mezun olacağımı söylediler.Bu sene ÖSS'ye girmem lazımEk sınavlarla ilgili bilgisi olan arkadasların bilgisine ihtiyacım var
![]()

ek sınav ne demek ilk defa duyuyorum bende yararlanabilirmiyim belittiğiniz kredim kalınca tabi.eğer olursa iyiymiş valla mayısta mezun olamazsam temmuzda olabiliyorum öylemi???
tamam canım çok sağol anladım olsun benim için önemli ne kadar erken bitirirsem o kadar iyi
tabi canım herşey usulüne uygun olacak daaysegul55 yazdı:tabi diğer şartlar mevcut olcak onuda biliyorsun zaten..alan kredin dolacak..ortak yani zorunlu dersin kalmaycak..toplam kredin 144 olacak..toplam dönemin 5 veya üzeri olacak..başka bişi yok heralde...deniz yazdı:tamam canım çok sağol anladım olsun benim için önemli ne kadar erken bitirirsem o kadar iyi![]()