aciiillllll
aciiillllll
ablam yeni kayıt yaptırmıştı geçen ay.26 ocktaki sınavlaar girmedi.acaba gircek miydi.....cok çok çok acilll cevap yazar mısınız
Re: aciiillllll
yaa qçen ay kayt yptrdıysa 26ocakta nsl qrecek anlamdmhilalll yazdı:ablam yeni kayıt yaptırmıştı geçen ay.26 ocktaki sınavlaar girmedi.acaba gircek miydi.....cok çok çok acilll cevap yazar mısınız

߀$İKTA$
bildiğim kadarıyla girmesi gerekmiyor biz sınav sonuçlarını beklerken onlariçin duyuru yapılıyordu yani ilk sınavı mayısta olacak umarım yanlış bilmiyorumdur bilen varsa benide düzeltsinhilalll yazdı:ablam yeni kayıt yaptırmıştı geçen ay.26 ocktaki sınavlaar girmedi.acaba gircek miydi.....cok çok çok acilll cevap yazar mısınız

içimdeki boşluğa düş ben tutarım seni
ewet ilk kayıt olmuşsa bizimle mayısta girecek:)
içimdeki boşluğa düş ben tutarım seni
ben sölemiştim ztn ama açıklk qeldi yaniiisuskun yazdı:ewet ilk kayıt olmuşsa bizimle mayısta girecek:)

߀$İKTA$
kayit olur olmaz sinav olunurmuymuş hiç yaff nerden duydun bunuhilalll yazdı:ablam yeni kayıt yaptırmıştı geçen ay.26 ocktaki sınavlaar girmedi.acaba gircek miydi.....cok çok çok acilll cevap yazar mısınız

Take me to the deep oceans!
yeni kayit işlemleri 21 ocakta basladi o kayit olur olmaz sinava girilecek sandi heralde. yeni kayitlar sinavlardan önce yapildi yani sonra değil yaklasil 1 ay 2 hafta önce kayit olmus arkadassaLLy yazdı:yaa qçen ay kayt yptrdıysa 26ocakta nsl qrecek anlamdmhilalll yazdı:ablam yeni kayıt yaptırmıştı geçen ay.26 ocktaki sınavlaar girmedi.acaba gircek miydi.....cok çok çok acilll cevap yazar mısınız![]()
![]()
elbette yeni kayit olmasi gerekiyor cünki kayit yenileme nin tarihi 25 şubat 8 mart arasi yeni kayit tarihi 21 ocak 1 şubat tarihleri arasi.böyle bi durumda arkadas 1 ay önce oldum dediğine göre kayit yenilemiş olmasi imkansiz.aysegul55 yazdı:tabi eğer ilk def kayıt olduysa girmesi gerekmior...mayısdaki sınavlara girecek..suskun yazdı:bildiğim kadarıyla girmesi gerekmiyor biz sınav sonuçlarını beklerken onlariçin duyuru yapılıyordu yani ilk sınavı mayısta olacak umarım yanlış bilmiyorumdur bilen varsa benide düzeltsinhilalll yazdı:ablam yeni kayıt yaptırmıştı geçen ay.26 ocktaki sınavlaar girmedi.acaba gircek miydi.....cok çok çok acilll cevap yazar mısınız

gzlim bende onu diyorum iste yeni kayit yaptirmiştir diye................