2 SORU
2 SORU
selam ben yeni üye oldum. aöl hakkında detaylı bilgilerim yok. sorum var.
cevap verenlere teşekkür.
ben şu an 3 yıllıktayım ama sanırım yakında bütün öğrenciler 4 yıllığa sokulacakmış. ama süresi konusunda tam bilgi alamadım. 2008-2009 öğretim yılı yani önümüzdeki dönemmi 4 yıllık olacak yoksa 2009-2010 öğretim yılındamı
cevap verenlere teşekkür.
ben şu an 3 yıllıktayım ama sanırım yakında bütün öğrenciler 4 yıllığa sokulacakmış. ama süresi konusunda tam bilgi alamadım. 2008-2009 öğretim yılı yani önümüzdeki dönemmi 4 yıllık olacak yoksa 2009-2010 öğretim yılındamı
- WitchGirllBG
Re: 2 SORU
3 yıllıklar bu sene bitiremezse,seneye 4 yıllık sisteme geçeceklerini söylemişlerdi.Az kredin kaldıysa dert etme bunu

- WitchGirllBG
Aynenaysegul55 yazdı:2008-2009 eğitim-öğretim yılına kadar 4 yıllık sisteme kademeli olarak geçiş devam edecektir. 2008-2009 eğitim-öğretim yılından itibaren bütün öğrenciler 4 yıllık sisteme tabii olacaklar ve mezun olabilmek için 4 yıllık sistemin mezuniyet şartlarını taşımaları gerekecektir
açık öğretimin resmi sitesinde böyle yazıyor..bundan anlaşiılacağı üzere 2008-2009dan itibaren4 yıllık sisteme geçilecek...

skıcıııııı
nie kimse yok buqün yaaa...tek kalmm haa....herkes qezio sanırmm hawayı qüzel qörüncee....qezin bakalımm qezinnn

߀$İKTA$
- WitchGirllBG
Re: skıcıııııı
Bende burdayım yafsaLLy yazdı:nie kimse yok buqün yaaa...tek kalmm haa....herkes qezio sanırmm hawayı qüzel qörüncee....qezin bakalımm qezinnn![]()
![]()

- WitchGirllBG
WitchGirllBG yazdı:Bende burdayım yafsaLLy yazdı:nie kimse yok buqün yaaa...tek kalmm haa....herkes qezio sanırmm hawayı qüzel qörüncee....qezin bakalımm qezinnn![]()
![]()
bende evdeyim çaktırma

߀$İKTA$
- WitchGirllBG
Bencede silmeleri doğru deilsaLLy yazdı:WitchGirllBG yazdı:Bende burdayım yafsaLLy yazdı:nie kimse yok buqün yaaa...tek kalmm haa....herkes qezio sanırmm hawayı qüzel qörüncee....qezin bakalımm qezinnn![]()
![]()
bende evdeyim çaktırma
![]()
ii barimmm bikaçç kşi çktıı tek değilmişimmm...herkes ewdeeyse nie kmse açk deill
![]()
msjlarmzı nie böle sliolar hp anlamış deilimmm saçmalıkkkk
nsee yaaa bizeneee...silsinlerr yne yazarzz

[Bende burdayım yaf
bende evdeyim çaktırma
[/quote]
ii barimmm bikaçç kşi çktıı tek değilmişimmm...herkes ewdeeyse nie kmse açk deill
msjlarmzı nie böle sliolar hp anlamış deilimmm saçmalıkkkk
nsee yaaa bizeneee...silsinlerr yne yazarzz
[/quote]
Bencede silmeleri doğru deil
Doğri diyin hee yazaruk
[/quote]
hiççç yazarzz wla yenidennnn...yazıorzzda yanee

߀$İKTA$
- WitchGirllBG
saLLy yazdı:[Bende burdayım yafbende evdeyim çaktırma

yine kismecikler yokk nie yaw hava muhteşem hemde bugün pazar eeee sitem etmek biraz saçma oldu galiba

içimdeki boşluğa düş ben tutarım seni
evet canım hava süper insanın canı eve tıkılıp kalmak istemiyor ama iş güç olunca mecbur kalıyorsunsuskun yazdı:yine kismecikler yokk nie yaw hava muhteşem hemde bugün pazar eeee sitem etmek biraz saçma oldu galiba![]()

bende akşam üstü çıkcağım inşallah o yüzden sitem falan etmiyorum kimseye

- WitchGirllBG
yok dışarı çıkmak oturun ulem evdedeniz yazdı:evet canım hava süper insanın canı eve tıkılıp kalmak istemiyor ama iş güç olunca mecbur kalıyorsunsuskun yazdı:yine kismecikler yokk nie yaw hava muhteşem hemde bugün pazar eeee sitem etmek biraz saçma oldu galiba![]()
![]()
bende akşam üstü çıkcağım inşallah o yüzden sitem falan etmiyorum kimseye

Biz yanmışız arkadaslar ders notları yine değişmiş.Sil baştan seçilcekmiş dersler.Yeni bilgi geldi