Sorularım var... YGS ?

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
emisdesign

Sorularım var... YGS ?

Mesaj gönderen emisdesign » 03 Oca 2014, 06:14

Merhabalar.. Aöl'de 2 dönem okudum. 31 kredim var. İyi hazırlanmaya çalışıyorum ama bazen vaktim olmayabiliyor. 102 krediye ulaştığımda YGS ve ardından LYS'ye başvuru yapıp üniversiteye gidebilirmiyim? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Yardımcı olursanız fikir verirseniz çok sevinirim. Biliyorum daha 31 kredim var ve şimdiden 102 düşünüyorum dur bi bismillah diceksiniz. :D Ama ygs ve lys için çok çalışacağım. Kendime sözüm var üniversiteyi kazanacağım. Onun için şimdiden bitirebildiğim kadar çabuk açık liseyi bitirmem gerekiyor. Yani kredim 102 olduğunda nereye başvurmalıyım? YGS ve LYS için şimdiden nasıl çalışmalıyım? Biraz fazla ve karışık sorular sordum galiba ama.. Şimdiden herkese çok teşekkürler. Hepinize başarılar canlar! :wink:

Çalış genç arkadaşım çalış! Namer de muhtaç olmak ölmekten beterdir!

Kullanıcı avatarı
dreamemrahkurt
Yardımcı Uzman

Re: Sorularım var... YGS ?

Mesaj gönderen dreamemrahkurt » 03 Oca 2014, 11:26

102 krediye ulaştığında ösym'nin ygs sınavı için belirleyeceği tarihi öğrenmek istiyorsan; http://www.osym.gov.tr/

emisdesign

Mesaj gönderen emisdesign » 05 Oca 2014, 04:39

dreamemrahkurt yazdı:102 krediye ulaştığında ösym'nin ygs sınavı için belirleyeceği tarihi öğrenmek istiyorsan; http://www.osym.gov.tr/

Cevap için çok teşekkür ederim. Kusura bakmassan bir sorum daha olacak:) bu linkten hangi kategoriye tıklamam gerek öğrenmek için?
Çalış genç arkadaşım çalış! Namer de muhtaç olmak ölmekten beterdir!

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 23 May 2014, 07:15

sağ köşeye bak 2014 seçme yerleştirme klavuzu yazıyor :wink:

En son emisdesign tarafından 23 May 2014, 07:15 tarihinde darbelendi.
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön