bilgi lütfen

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Cevapla
yamito
Mesajlar: 6
Kayıt: 01 Şub 2014, 22:06

bilgi lütfen

Mesaj gönderen yamito » 01 Şub 2014, 22:31

merhaba arkadaşlar liseyi son sınıfta bıraktım ve açık liseye kayıt olmak istiyorum. Açıklise dönem ve krediler hakkında hiçbir bilgim yok. ne kadar sürede biter ve okurken başarılı oldugum derslerden muaf olabiliyor muyum? ve bütün sınavlarımı verırsem kredileri ne zaman tamamlarım daha açıklayıcı bir bilgi verirseniz çok sevinirim :(



Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor
Mesajlar: 606
Kayıt: 07 Oca 2014, 23:42
Konum: Mezun

Re: bilgi lütfen

Mesaj gönderen Dersatatürk » 02 Şub 2014, 04:26

Merhaba arkadaşım malesef ki bende 11 . sınıfta hiç istememe bağlı olarak bazı sebeplerden dolayı bıraktım alttan 'da 4 , 5 dersim vardı benımle üst sınıflara gelen .
Bu yüzden dolayı bende 6 dönem sınava giricem ... Derslerine göre krediler geliyor . Haftalık ders saatine göre 1 kredi veriyor dersler . Mesela İngilizce haftada 3 saat ise 3 kredi . Dönem basına alabilcegin en fazla kredi 30 dur . 192 kredin olunca diplomanı alabılıyorsun 102 kredin varsa ÖSYM sınavlarıan gırebılıyorsun. Başka sorun olursa tekrardan cevap yazarım .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Cevapla

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön