Selamün aleyküm kardeşler.
Ben Enes Özaltun. YGS-LYS hazırlık , aynı zamanda açık öğretim lisesi öğrencisiyim. Allah'ın izniyle bu sene mezun olacağım 3.dönemde. Fakat ben yerleştirmeleri kaçırıyorum 3. dönem sınav sonuçları zaten 21 Eylülde açıklanıyor. Birkaç arkadaşım ÖSYM açıköğretim 3. dönem veya ek sınavlardan mezun olanlara özel 1 kasıma kadar yerleştirmeleri uzatıyor dedi ama doğru mudur ? bilmiyorum. Doğruysa o süreç nasıl gelişir bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum. Ben normal zamanında tercih işlemlerini yapmayacak mıyım yoksa mezun olmayı mı bekleyeceğim ? Birde kontenjan gözetmeksizin 1 kasıma kadar uzatılıyor dediler yani özel bir üniversiteyi burslu kazandım ama kontenjan dolmuş buna rağmen orayı tercih edebiliyor muyum ?
İlgi&alaka için şimdiden teşekkürler saygılar.
ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRMELERİ
Re: ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRMELERİ
kasıma kadar uzar büyük ihtimal üni kayıtları o yüzden sıkıntı yok
tercihini yaparsın

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
pskolog yazdı:kasıma kadar uzar büyük ihtimal üni kayıtları o yüzden sıkıntı yoktercihini yaparsın
uzamasına uzarda derslerden 1 ay geri kalırız o da notlarımıza yansır
-
- Çırak
ve aleykumselam.
Bu konuda bende senin kadar endiseliyim.
Ayni konuyu bende acmistim.ama kesin bir bilen yok.meb i aradim onlarda bilmiyor.ne yapacagiz muamma.biz mezun olana kadar tum kontenjanlar dolarda acikta kalirsak sasirmam.insaallah oyle bir haksizlik olmaz.nede olsa aol ogrencisi olarak uvey evlat muamelesi goruyoruz.
Bu konuda bende senin kadar endiseliyim.
Ayni konuyu bende acmistim.ama kesin bir bilen yok.meb i aradim onlarda bilmiyor.ne yapacagiz muamma.biz mezun olana kadar tum kontenjanlar dolarda acikta kalirsak sasirmam.insaallah oyle bir haksizlik olmaz.nede olsa aol ogrencisi olarak uvey evlat muamelesi goruyoruz.