Ben orta 1 e giderken orta sonlarda bi cocuk vardi abimle ayni siniftaydi..sene 2001 senesiydi..ozamanlar pempe bulutlarin üzerinde ucar gibiydim..Çok yakışıklı bişeydi hafiften uzun sacliydi , 1.65 boylarinda kumral saçlarinin önleri hafif sariydi cok karizma bi yürüyüşü vardi , tenefüslerde okulun arka bahçesinde tek başına oturup basketbol oynayan cocuklari seyrederdi..Hiç te sıkılmıyodu her tenefüs gecer bi kenara öyle bakardi

bende ona tabi

cok etkilenmiştim

Okula hergün onu görücem diye giderdim

o zamanlar atv de bi pembe dizi vardi belki hatirlarsiniz Rosalinda

ordaki alex e benziyodu (rosalinda nin manejeri) herkes ona cok benziyo dedikce sevgim 2 ye katlaniyodu

herneyse

okuldada her yil maclar yapilirdi voleybol , futbol , basketbol ben voleybol takimindaydim o da basketbol

okul cikisi haftanin 3 günü 4 ten 6 ya kadar antreman yapardik.Bi gün antreman dan sonra okulun arka bahçesinde sigara icerken yakaladim onu

yanina gittim ne yapiyosun ? yakalicaklar oda yakalasinlar umurumda mi? dedi

disiplin kuruluna gidersin daha kötüsü varmi? son senen üstelik dosyana işler dedim (benim de ayaklar titriyo buarada)

oda tatli yüzüyle bana dönüp aynen söyle cevap verdi Kızım senin yapicak başka bi işin yok mu?

dedi

bende yanağından bi öpücük alip kactim ordan

cocuk sok oldu

sinifta abime bise der diye ödüm kopuyodu ama bi yandan da söyleyemez onun da basi belaya girer diyerek teselli ediyodum kendimi mayis aylari filandi sanirim okulun son haftalariydi yani o günden sonra pek göremedim onu
kimseye de anlatmamistim bunu anlatinca birden o ani yaşar gibi oldum