daha önceki sınavlarda sorulan sorular nerede !?
Re: daha önceki sınavlarda sorulan sorular nerede !?
Bakanlık Aöl sınavlarının soruları yayınlamıyor.
Bende hiç görmedim AOL sınav sorularını yayınladıklarını...Yayınlasalar çok iyi olacak ama yok...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

Slm arkadaslar,
Gecmis yillarin sinav sorulari hakkinda bir fikrim yok ama, 17-18 mayis 2008 deki sinavin soru ve cevap anahtarlari mesleki acikogretim lisesi nin sitesinde yayinlaniyor(duyurular basligi altinda).Haberiniz olsun istedim.
Gecmis yillarin sinav sorulari hakkinda bir fikrim yok ama, 17-18 mayis 2008 deki sinavin soru ve cevap anahtarlari mesleki acikogretim lisesi nin sitesinde yayinlaniyor(duyurular basligi altinda).Haberiniz olsun istedim.
slm hilye ben bulamadim zahmet olmazsa link i atar misin? 

Take me to the deep oceans!
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
http://www.maol.meb.gov.tr/duyuru/cevap ... _2008.html
bu adresten 4 oturumunda soruları var arkadaşlar
bu adresten 4 oturumunda soruları var arkadaşlar
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...
Ya benim tarih 3-4 çok kötü geçmiş 

- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
hadi, belki düşündüğün gibi değildir ya. sınav üzerinden 2 hafta geçtiği için, ben bazı şıklarda tereddüt ettim valla. en süperide, ingilizce 4te 19 doğrum var. birindede emin değildim hangi şık olduğu 

Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...
Tereddütte olduklarıma bakmadım ama gene kötü umduğum gibi değil,inş söylediğin gibidir...
gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşım ne zamandır bakıyorum sınav sorularının nette yayınlanmasını istiyordum burdan verdiğiniz linki gördüm çok sevindim saolun var olun, harikasınız ya

'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li