EK SINAV KREDİ ŞARTI
EK SINAV KREDİ ŞARTI
Arkadaşlar ek sınava mezun olamayanlar giremiyor malesef.Resmi sitede yazan madde şu :
2. III. Dönem sonunda mezuniyet aşamasına az bir kredisi kalmış veya bir üniversiteyi kazanmış ama mezun olamamış 8. Dönem ve üzeri öğrencilerimize 27 Eylül 2014 tarihinde 2 oturum halinde büyükşehir statüsündeki illerimiz ve coğrafi duruma göre belirlenen bazı illerimizde bir ek sınav yapılacaktır.
2. III. Dönem sonunda mezuniyet aşamasına az bir kredisi kalmış veya bir üniversiteyi kazanmış ama mezun olamamış 8. Dönem ve üzeri öğrencilerimize 27 Eylül 2014 tarihinde 2 oturum halinde büyükşehir statüsündeki illerimiz ve coğrafi duruma göre belirlenen bazı illerimizde bir ek sınav yapılacaktır.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
Re: EK SINAV KREDİ ŞARTI
tayfun29 yazdı:Arkadaşlar ek sınava mezun olamayanlar giremiyor malesef.Resmi sitede yazan madde şu :
Tayfun bununla ilgili diğer başlıktada yazdım. Bence bilmeden kimsenin kafasını karıştırmamak lazım.
Ben geçen sene Toplam dönemim 7 iken ek sınava girdim. Olay oldu burada beni gören arkadaşlarda gitti kayıt oldular.
Yani demek istediğim o ki elinizden gelen her şeyi yapın. Ek sınav başvuruları başladığında gidip kayıt yaptırmaya çalışın.
İlkine girdim ikincisine giremedim o ayrı onda şartlar değişti. Fakat gene toplam dönemi 8 demelerine rağmen kayıt aldılar.
Site yöneticilerinden Emrah hatırlar geçen sene bu muhabbeti.
Kredi şartı yok Tayfun. 162 veya üstü kredin olursa 3. dönem sonuçlarından sonra, ilk ek sınavla mezun olabilirsin. 161 veya altı kredin olursa ikinci ek sınav yapılmasını beklemen gerekir.
Muhammed, senin durumun efsane olmuştu ama diğer 7. döneminde olan arkadaşlar nasıl ek sınav başvurusu yaptırdı? Seninki istisna olmuş ama 8. dönem altı olanlar ek sınava giremezler...
Muhammed, senin durumun efsane olmuştu ama diğer 7. döneminde olan arkadaşlar nasıl ek sınav başvurusu yaptırdı? Seninki istisna olmuş ama 8. dönem altı olanlar ek sınava giremezler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Yok abi ya geçen sene ilk sınavda şartlarda kredisi ne olursa olsun yazıyordu şuan öyle birşey yazmıyor kendimizi avutmaya gerek yok şimdi küfür edicem şerefsizim varya aol facebookta yazıyı yayınlayan herkese evet girersiniz diyordu ne için diyor abi milletle dalga mı geçiyor paraları yalandan yere yatırtmak için mi yoksa anlamadım.Muhammedkaya yazdı:tayfun29 yazdı:Arkadaşlar ek sınava mezun olamayanlar giremiyor malesef.Resmi sitede yazan madde şu :
Tayfun bununla ilgili diğer başlıktada yazdım. Bence bilmeden kimsenin kafasını karıştırmamak lazım.
Ben geçen sene Toplam dönemim 7 iken ek sınava girdim. Olay oldu burada beni gören arkadaşlarda gitti kayıt oldular.
Yani demek istediğim o ki elinizden gelen her şeyi yapın. Ek sınav başvuruları başladığında gidip kayıt yaptırmaya çalışın.
İlkine girdim ikincisine giremedim o ayrı onda şartlar değişti. Fakat gene toplam dönemi 8 demelerine rağmen kayıt aldılar.
Site yöneticilerinden Emrah hatırlar geçen sene bu muhabbeti.
emrahk yazdı:Kredi şartı yok Tayfun. 162 veya üstü kredin olursa 3. dönem sonuçlarından sonra, ilk ek sınavla mezun olabilirsin. 161 veya altı kredin olursa ikinci ek sınav yapılmasını beklemen gerekir.
İstisna değildi Emrah.
Benimle özelden hatta telefonla görüşenler facebook'tan bulanlar oldu
Bursa'da 3-4 arkadaş aynı benim gibi gittiler kayıt oldular. İkinci ek sınavda ben aynı ümitle kayıt yaptırmaya gittim sistemde " Başvuru şartlarını taşımıyorsunuz " diye yazıyordu.
Abi kendi azınla diyorsun 162 kredi ve üstü bu birt şart değil midir ?emrahk yazdı:Kredi şartı yok Tayfun. 162 veya üstü kredin olursa 3. dönem sonuçlarından sonra, ilk ek sınavla mezun olabilirsin. 161 veya altı kredin olursa ikinci ek sınav yapılmasını beklemen gerekir.
Hayır. Senin 3. dönem sınavından sonra kredin tahminen 161 altında mı kalıyor? Eğer 161 altı olursa sen ilk ek sınava da gireceksin, yapılırsa ikinci ek sınava da. Eğer kredin 162 veya üstü olursa 3. dönemle, tek ek sınavla mezun olma şansın olacak...tayfun29 yazdı:Abi kendi azınla diyorsun 162 kredi ve üstü bu birt şart değil midir ?emrahk yazdı:Kredi şartı yok Tayfun. 162 veya üstü kredin olursa 3. dönem sonuçlarından sonra, ilk ek sınavla mezun olabilirsin. 161 veya altı kredin olursa ikinci ek sınav yapılmasını beklemen gerekir.
Demek ki siz sistemin bug'ını bulmuş ve o açıktan yararlanmışsınız. Ama dediğim gibi bu istisna, 7. dönemde olanlar gitse de istisna olur mu yine bilmem ama eli boş döneceklerdir...Muhammedkaya yazdı:emrahk yazdı:Kredi şartı yok Tayfun. 162 veya üstü kredin olursa 3. dönem sonuçlarından sonra, ilk ek sınavla mezun olabilirsin. 161 veya altı kredin olursa ikinci ek sınav yapılmasını beklemen gerekir.
İstisna değildi Emrah.
Bursa'da 3-4 arkadaş aynı benim gibi gittiler kayıt oldular. İkinci ek sınavda ben aynı ümitle kayıt yaptırmaya gittim sistemde " Başvuru şartlarını taşımıyorsunuz " diye yazıyordu.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Ben kayıt olmaya gittiğimde kimseye abi benim dönemim 7 beni kayıt falan demedim.
Gittim ve sistemden bakar mısın sınava kayıt olabiliyor muyum ?
EK sınav hakkı bölümüne girdi ve " başvuru ücretini yatırmamış gözükyürodu."
Yatırdım geldim kayıt oldum.
İkinci sınavda dedim ben ilk sınava girdim ikinci sınav kaydımı yapacağım.
Oda sistemden baktı bu sefer başvuru şartlarını taşımıyor yazıyordu
Gittim ve sistemden bakar mısın sınava kayıt olabiliyor muyum ?
EK sınav hakkı bölümüne girdi ve " başvuru ücretini yatırmamış gözükyürodu."
Yatırdım geldim kayıt oldum.
İkinci sınavda dedim ben ilk sınava girdim ikinci sınav kaydımı yapacağım.
Oda sistemden baktı bu sefer başvuru şartlarını taşımıyor yazıyordu
Abi benim kredim son sınavla inşAllah 115 olacak dönemim 9 daha önceden derslere çalışmıyodum ama son iki sınavdır çalışıyorum 30x2 aldım dediğim gibi 115 kredi olacak.Önümüzde ki sene ek sınava kalmaktansa bu sene gireyim diyorum girebiliyomuyum orda ki yazıda mezuniyete az bir kredisi kalmış diyorda.emrahk yazdı:Hayır. Senin 3. dönem sınavından sonra kredin tahminen 161 altında mı kalıyor? Eğer 161 altı olursa sen ilk ek sınava da gireceksin, yapılırsa ikinci ek sınava da. Eğer kredin 162 veya üstü olursa 3. dönemle, tek ek sınavla mezun olma şansın olacak...tayfun29 yazdı:Abi kendi azınla diyorsun 162 kredi ve üstü bu birt şart değil midir ?emrahk yazdı:Kredi şartı yok Tayfun. 162 veya üstü kredin olursa 3. dönem sonuçlarından sonra, ilk ek sınavla mezun olabilirsin. 161 veya altı kredin olursa ikinci ek sınav yapılmasını beklemen gerekir.
Demek ki siz sistemin bug'ını bulmuş ve o açıktan yararlanmışsınız. Ama dediğim gibi bu istisna, 7. dönemde olanlar gitse de istisna olur mu yine bilmem ama eli boş döneceklerdir...Muhammedkaya yazdı:emrahk yazdı:Kredi şartı yok Tayfun. 162 veya üstü kredin olursa 3. dönem sonuçlarından sonra, ilk ek sınavla mezun olabilirsin. 161 veya altı kredin olursa ikinci ek sınav yapılmasını beklemen gerekir.
İstisna değildi Emrah.
Hemde paşa paşa girersin.
Geçen sene ek sınav 36 kredilik ders seçmiştim ben.
Geçen sene ek sınav 36 kredilik ders seçmiştim ben.
Bende öyle şans nerde.Muhammedkaya yazdı:Hemde paşa paşa girersin.
Tayfun, senin amacın mezun olup üniversiteye kaydolmak değil o zaman. Merak etme, ilk ek sınava girersin o krediyle. İkinci ek sınava giremezsin; çünkü ikincide kredi şartı istiyorlar...
Muhammed, bu sene toplam dönemi 7 olanların içine kurt düşürdün; tebrik ederim. Gidip de kayıt olamazlarsa burada muhatap olarak lütfen seni bulsunlar...
Muhammed, bu sene toplam dönemi 7 olanların içine kurt düşürdün; tebrik ederim. Gidip de kayıt olamazlarsa burada muhatap olarak lütfen seni bulsunlar...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Şans değil bence evham yapıyorsun hiç problem yaşamıcaksın.
İlk ek sınavda kredi şartı koymuyorlar ikinci ek sınavda yapıyorlar.
Mesela geçen sene 2. ek sınavda mezuniyete 24 yada 26 kredisi kalanları almışlardı.
HAHAHAHAHAHAHH Emrah ne gerekiyorsa yapsınlar ben onu demeye çalışıyorum
İlk ek sınavda kredi şartı koymuyorlar ikinci ek sınavda yapıyorlar.
Mesela geçen sene 2. ek sınavda mezuniyete 24 yada 26 kredisi kalanları almışlardı.
HAHAHAHAHAHAHH Emrah ne gerekiyorsa yapsınlar ben onu demeye çalışıyorum
147 aranmıyor bende bi kaç halk eğitim merkezini aradım onlar kredisi az kalmış kişiler için diyorlar.emrahk yazdı:Tayfun, senin amacın mezun olup üniversiteye kaydolmak değil o zaman. Merak etme, ilk ek sınava girersin o krediyle. İkinci ek sınava giremezsin; çünkü ikincide kredi şartı istiyorlar...
Abi örgünde bi öğrenci kalırsa bi şekilde geçiriyorlar projedir performanstır bizede şunda kıyak geçseler ne olur ?
Muhammed 7. dönemde ek sınava girmissin ama işallah ileride sorun çıkarmaz sana mezuniyet incelemende bu tür konular inceleniyor durumun o sekildeyken aktif konuma getiriyorlar böyle biseyle karşı karşıya kalmasın işallah