SON GÜN VE BİR SORUM VAR :)
SON GÜN VE BİR SORUM VAR :)
YARIN SINAVA GİRECEK OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA EN İÇTEN DİLEKLERİMLE BAŞARILAR DİLERİM.İKİNCİ BİR EK SINAV OLACAK MI BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
Re: SON GÜN VE BİR SORUM VAR :)
Ben de hepinize başarılar dilerim... İkinci ek sınavın Ekim ayının ortasında olacağı kesin gibi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ikinci ek sınavda kredi şartı arıyorlarmı acaba?
Teşekkür ederim.Sen çok iyi bir yöneticisin.emrahk yazdı:Ben de hepinize başarılar dilerim... İkinci ek sınavın Ekim ayının ortasında olacağı kesin gibi...
Arıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 12 kredilik bir hak tanıyorlar. Meslek liselilere biraz daha fazla kredi hakkı tanınabilir, tam hatırlamıyorum. Ayrıca ikinci ek sınavın sadece Ankara'da yapıldığı bilinmeli...odeon94 yazdı:ikinci ek sınavda kredi şartı arıyorlarmı acaba?
Rica ederim. Teveccühünüz...CihadRap yazdı:Teşekkür ederim.Sen çok iyi bir yöneticisin.emrahk yazdı:Ben de hepinize başarılar dilerim... İkinci ek sınavın Ekim ayının ortasında olacağı kesin gibi...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
12 kredi mi o çok az sitede 2. Ek sınavı gecen senelerde 24 kredi olarak yapmışlar benim 2. Ek sınavda 13 krediye ihtiyacım var 1 krediyle giremeyecekmiyim yani inşallah öyle bi saçmalık yapmazlar
ADALET
Zaten net bir bilgim yok dedi.Duruma göre bakarsın dostum.Ebru93 yazdı:12 kredi mi o çok az sitede 2. Ek sınavı gecen senelerde 24 kredi olarak yapmışlar benim 2. Ek sınavda 13 krediye ihtiyacım var 1 krediyle giremeyecekmiyim yani inşallah öyle bi saçmalık yapmazlar
24 de olabilir. Geçen seneye kadar 12 krediydi, geçen sene 24 yapmışlarsa bu sene de öyle olabilir. Hatırlamıyorum açıkçası...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Cihadrap bende varsayımdal konuştum zaten kesin birşey olmadığını biliyorum 

ADALET
yapılmayacak denmediğine göre yapılcaktır arkadaşlar rahat girin sınava
yarınki sınavda hepinize bol şans

yarınki sınavda hepinize bol şans

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.