Acil soru lütfen bakın
-
Acil soru lütfen bakın
Selam arkadaşlar ben ingilizce öğretmeni olmak istiyorum ve üniversiteye gitmek istiyorum.Fakat pek bilgili değilim yani ingilizce öğretmeni olmak için sözel girmek yeterli mi yoksa eşit ağırlık mı lazım ingilizce öğretmeni olmak için? Ve eğer eşit ağırlık lazımsa ingilizce öğretmenliğine,Türkçe öğretmenliği düşünüyorum peki onda da eşit ağırlık mı lazım yoksa sözel girsek oluyor mu? Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Acil soru lütfen bakın
Türkçe öğretmenliği sözel, İngilizce ise LYSde dil sınavına gireceksiniz...yourockathem yazdı:Selam arkadaşlar ben ingilizce öğretmeni olmak istiyorum ve üniversiteye gitmek istiyorum.Fakat pek bilgili değilim yani ingilizce öğretmeni olmak için sözel girmek yeterli mi yoksa eşit ağırlık mı lazım ingilizce öğretmeni olmak için? Ve eğer eşit ağırlık lazımsa ingilizce öğretmenliğine,Türkçe öğretmenliği düşünüyorum peki onda da eşit ağırlık mı lazım yoksa sözel girsek oluyor mu? Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden
YGSden hangi alandan yapmanız lazım tam bilmiyorum ama siz hepsinden yapmaya çalışın, özellikle Türkçe çok iyi yapın, LYSden LYS-5 e gireceksiniz Dil sınavı yani o sınav ile İngilizce öğretmenliğini seçebiliyorsunuz...
Türkçe Öğretmenliğ için ise LYS-3 ve LYS-4 gireceksiniz yani Türkçe ve Sosyal aynı şekilde YGSdende sözel dersleriniz iyi olması lazım....
-
Re: Acil soru lütfen bakın
Çok teşekkür ederim yardımınız içinKöylü Kızı yazdı:Türkçe öğretmenliği sözel, İngilizce ise LYSde dil sınavına gireceksiniz...yourockathem yazdı:Selam arkadaşlar ben ingilizce öğretmeni olmak istiyorum ve üniversiteye gitmek istiyorum.Fakat pek bilgili değilim yani ingilizce öğretmeni olmak için sözel girmek yeterli mi yoksa eşit ağırlık mı lazım ingilizce öğretmeni olmak için? Ve eğer eşit ağırlık lazımsa ingilizce öğretmenliğine,Türkçe öğretmenliği düşünüyorum peki onda da eşit ağırlık mı lazım yoksa sözel girsek oluyor mu? Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden
YGSden hangi alandan yapmanız lazım tam bilmiyorum ama siz hepsinden yapmaya çalışın, özellikle Türkçe çok iyi yapın, LYSden LYS-5 e gireceksiniz Dil sınavı yani o sınav ile İngilizce öğretmenliğini seçebiliyorsunuz...
Türkçe Öğretmenliğ için ise LYS-3 ve LYS-4 gireceksiniz yani Türkçe ve Sosyal aynı şekilde YGSdende sözel dersleriniz iyi olması lazım....