sizden de bekliyom duyduğunuz yaşadığınız hiç fark etmez anlatın bayılırım ben bu tür hikayelere

suskun62 yazdı:yasemin sen şizofrensin galiba
daha iisi olabilirdiYasemin yazdı:forumu hareketlerindirmek için attımbu tür konularda atınca çok zevkli oluyo ama
inandırıcı gelmedi mi hikayem?
bu anlattığım da neki..bizim alt komşumuz evde insan yarısı gördüğünü iddia ediyo ....
![]()
![]()
yanliş anlaşılıyorum heraldeYasemin yazdı:yazmak istemiyosan yorum yapma o haldeki yazmadan öte eleştiri yapıyosun sen de yazda bi 2 satır görelim ne kadar kitap okuduğunu haksızmıyım
ben üsteki yazdığımı 5dk bile düşünmeden gönderdim üstelik.. şimdide hayalperest olduk iyimi
ukala
ben bunun gibi bi çok forumlarda takıldım bi konu açılıyosa elbette yorum yapicaksin.. ama sen yorum yapmiyosun "spam" yapiyosun bilmem anlata bildim mi? gereksiz msj gönderiyosun yani ukala ukala konuşup milleti soğutuyosun forumdan..herneyse aptalca bi konu yüzünden kimsenin kalbini kırmak istemiyorum hade bye...azra yazdı:yanliş anlaşılıyorum heraldeYasemin yazdı:yazmak istemiyosan yorum yapma o haldeki yazmadan öte eleştiri yapıyosun sen de yazda bi 2 satır görelim ne kadar kitap okuduğunu haksızmıyım
ben üsteki yazdığımı 5dk bile düşünmeden gönderdim üstelik.. şimdide hayalperest olduk iyimi
ukala
![]()
öncelikle ukala sensin
madem böle bi konu açılmış yorum yazmak serbest olmalı
ama daha fazla uğraşmıcam sizinle inanki
siz kurun kurun yazın
bende okur gülerim![]()
ne yaparsanız yapın yaa