Bir sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirim
Bir sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar lise 2 de 2.sene devamsızlıktan kaldım arkadaş ortamı yüzünden çok fazla devamsızlık yaptım ve bu şubatta aöl'lilerinde ygsye girebileceğini öğrendim ve aöl'e kaydımı yaptırdım fakat dershaneye gitmek istiyordum dershanelerde artık eğitim vermiyecekmiş ygs'ye hazırlık için eğitim veren dershaneye benzer kurumlar varmı yardımcı olursanız sevinirim
Re: Bir sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirim
metefe52 yazdı:Arkadaşlar lise 2 de 2.sene devamsızlıktan kaldım arkadaş ortamı yüzünden çok fazla devamsızlık yaptım ve bu şubatta aöl'lilerinde ygsye girebileceğini öğrendim ve aöl'e kaydımı yaptırdım fakat dershaneye gitmek istiyordum dershanelerde artık eğitim vermiyecekmiş ygs'ye hazırlık için eğitim veren dershaneye benzer kurumlar varmı yardımcı olursanız sevinirim
HEM'ler var. Kolej varsa bulunduğun yerde ordada alabilirsin kurs ama HEM'lerde ücretsiz .
aöl bana direk 68 kredi vardı 1-5,2 yıla bitireceğimi düşünüyorum diyelim 2 yıl hem'lerde eğitim aldım o eğitim sayesinde ygs'den 250-300 arası puan tutturabilirmiyim o kadar faydası olurmu yanila tahzen yazdı:metefe52 yazdı:Arkadaşlar lise 2 de 2.sene devamsızlıktan kaldım arkadaş ortamı yüzünden çok fazla devamsızlık yaptım ve bu şubatta aöl'lilerinde ygsye girebileceğini öğrendim ve aöl'e kaydımı yaptırdım fakat dershaneye gitmek istiyordum dershanelerde artık eğitim vermiyecekmiş ygs'ye hazırlık için eğitim veren dershaneye benzer kurumlar varmı yardımcı olursanız sevinirim
HEM'ler var. Kolej varsa bulunduğun yerde ordada alabilirsin kurs ama HEM'lerde ücretsiz .
Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu
- foundreform
- Doçent
O kurslarla hedeflediğiniz puajı yapabileceğinizi düşünüyorum.Sözel derslerle yaparsınız.metefe52 yazdı:Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
teşekkür ederim yarın vakit kaybetmeden kaydımı yaptırayım o haldefoundreform yazdı:O kurslarla hedeflediğiniz puajı yapabileceğinizi düşünüyorum.Sözel derslerle yaparsınız.metefe52 yazdı:Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu
metefe52 yazdı:aöl bana direk 68 kredi vardı 1-5,2 yıla bitireceğimi düşünüyorum diyelim 2 yıl hem'lerde eğitim aldım o eğitim sayesinde ygs'den 250-300 arası puan tutturabilirmiyim o kadar faydası olurmu yanila tahzen yazdı:metefe52 yazdı:Arkadaşlar lise 2 de 2.sene devamsızlıktan kaldım arkadaş ortamı yüzünden çok fazla devamsızlık yaptım ve bu şubatta aöl'lilerinde ygsye girebileceğini öğrendim ve aöl'e kaydımı yaptırdım fakat dershaneye gitmek istiyordum dershanelerde artık eğitim vermiyecekmiş ygs'ye hazırlık için eğitim veren dershaneye benzer kurumlar varmı yardımcı olursanız sevinirim
Kendimden örnek vereyim benim geçen yıl bu zamanlar 67 kredim vardı şimdi 138 kredim var Hiç biyerden destek almadım sadece evde çalışarak en düşük 27 kredi aldım en fazla 35 aldım. Ygs ye girdim yine evde çalışarak 281 Puan aldım bu girişimde okul puanıyla 323 filan geliyo. Yani demem o ki dersaneye ve ya gitmedende evde hem aöl hemde ygs-lys ye rahatlıkla çalışabilirsin alt yapın olmasa bile. Eğitim kaliten senin elinde sen kendinin öğretmenisin ne kadar verimli disiplinli çalışırsan o kadar Kaliteli ve sağlam alt yapın olur

- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
metefe52 yazdı:Arkadaşlar lise 2 de 2.sene devamsızlıktan kaldım arkadaş ortamı yüzünden çok fazla devamsızlık yaptım ve bu şubatta aöl'lilerinde ygsye girebileceğini öğrendim ve aöl'e kaydımı yaptırdım fakat dershaneye gitmek istiyordum dershanelerde artık eğitim vermiyecekmiş ygs'ye hazırlık için eğitim veren dershaneye benzer kurumlar varmı yardımcı olursanız sevinirim