Bir sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirim

Her Konuda Tartışabilirsiniz
metefe52

Bir sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirim

Mesaj gönderen metefe52 » 15 Mar 2016, 00:29

Arkadaşlar lise 2 de 2.sene devamsızlıktan kaldım arkadaş ortamı yüzünden çok fazla devamsızlık yaptım ve bu şubatta aöl'lilerinde ygsye girebileceğini öğrendim ve aöl'e kaydımı yaptırdım fakat dershaneye gitmek istiyordum dershanelerde artık eğitim vermiyecekmiş ygs'ye hazırlık için eğitim veren dershaneye benzer kurumlar varmı yardımcı olursanız sevinirim

la tahzen
Doktor

Re: Bir sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirim

Mesaj gönderen la tahzen » 15 Mar 2016, 00:34

metefe52 yazdı:Arkadaşlar lise 2 de 2.sene devamsızlıktan kaldım arkadaş ortamı yüzünden çok fazla devamsızlık yaptım ve bu şubatta aöl'lilerinde ygsye girebileceğini öğrendim ve aöl'e kaydımı yaptırdım fakat dershaneye gitmek istiyordum dershanelerde artık eğitim vermiyecekmiş ygs'ye hazırlık için eğitim veren dershaneye benzer kurumlar varmı yardımcı olursanız sevinirim

HEM'ler var. Kolej varsa bulunduğun yerde ordada alabilirsin kurs ama HEM'lerde ücretsiz .

metefe52

Mesaj gönderen metefe52 » 15 Mar 2016, 00:37

la tahzen yazdı:
metefe52 yazdı:Arkadaşlar lise 2 de 2.sene devamsızlıktan kaldım arkadaş ortamı yüzünden çok fazla devamsızlık yaptım ve bu şubatta aöl'lilerinde ygsye girebileceğini öğrendim ve aöl'e kaydımı yaptırdım fakat dershaneye gitmek istiyordum dershanelerde artık eğitim vermiyecekmiş ygs'ye hazırlık için eğitim veren dershaneye benzer kurumlar varmı yardımcı olursanız sevinirim

HEM'ler var. Kolej varsa bulunduğun yerde ordada alabilirsin kurs ama HEM'lerde ücretsiz .
aöl bana direk 68 kredi vardı 1-5,2 yıla bitireceğimi düşünüyorum diyelim 2 yıl hem'lerde eğitim aldım o eğitim sayesinde ygs'den 250-300 arası puan tutturabilirmiyim o kadar faydası olurmu yani

metefe52

Mesaj gönderen metefe52 » 15 Mar 2016, 01:24

Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 15 Mar 2016, 02:41

metefe52 yazdı:Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu
O kurslarla hedeflediğiniz puajı yapabileceğinizi düşünüyorum.Sözel derslerle yaparsınız.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

metefe52

Mesaj gönderen metefe52 » 15 Mar 2016, 05:45

foundreform yazdı:
metefe52 yazdı:Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu
O kurslarla hedeflediğiniz puajı yapabileceğinizi düşünüyorum.Sözel derslerle yaparsınız.
teşekkür ederim yarın vakit kaybetmeden kaydımı yaptırayım o halde

la tahzen
Doktor

Mesaj gönderen la tahzen » 15 Mar 2016, 15:30

metefe52 yazdı:
la tahzen yazdı:

aöl bana direk 68 kredi vardı 1-5,2 yıla bitireceğimi düşünüyorum diyelim 2 yıl hem'lerde eğitim aldım o eğitim sayesinde ygs'den 250-300 arası puan tutturabilirmiyim o kadar faydası olurmu yani

Kendimden örnek vereyim benim geçen yıl bu zamanlar 67 kredim vardı şimdi 138 kredim var Hiç biyerden destek almadım sadece evde çalışarak en düşük 27 kredi aldım en fazla 35 aldım. Ygs ye girdim yine evde çalışarak 281 Puan aldım bu girişimde okul puanıyla 323 filan geliyo. Yani demem o ki dersaneye ve ya gitmedende evde hem aöl hemde ygs-lys ye rahatlıkla çalışabilirsin alt yapın olmasa bile. Eğitim kaliten senin elinde sen kendinin öğretmenisin ne kadar verimli disiplinli çalışırsan o kadar Kaliteli ve sağlam alt yapın olur :25:

Kullanıcı avatarı
engintraceur
Asistan
İletişim:

Mesaj gönderen engintraceur » 15 Mar 2016, 20:31

:D sen yinede iyi lise 2 de pes etmisin bende ortam yüzünden daha lise 1'in ilk döneminde pes ettim :D aol'de gayet durumum iyi gidiyor

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön