Meslek lisesindeyken 2 ve 3 sınıftaki meslek dersleri not ortalamasına etkisi açığa geçince silinmişmidir , benim meslek derslerim kötüydü diger derslerim iyiydi fakat meslek okudugum için meslek dersleri çok düşürdü karne ortalamasını bilginiz varmı bu konuda yazarsanız sevinirim sagolun
Meslek'ten açık liseye geçerken
- 

Bursaspor.
 - Çırak

Meslek'ten açık liseye geçerken
Merhaba arkadaşlar bu yıl açık liseye geçtim meslek lisesinde  okuyordum normalde  ,  son sene üniversite sınavına daha çok vakit ayıracagaımı düşündügümden açık liseye geçtim ama bi kaç sorunun cevabını bulamadım hayla 
Meslek lisesindeyken 2 ve 3 sınıftaki meslek dersleri not ortalamasına etkisi açığa geçince silinmişmidir , benim meslek derslerim kötüydü diger derslerim iyiydi fakat meslek okudugum için meslek dersleri çok düşürdü karne ortalamasını bilginiz varmı bu konuda yazarsanız sevinirim sagolun

- Köylü Kızı
 - Onursal Üye

Re: Meslek'ten açık liseye geçerken
Meslek derslerinin kredisi açıklisede geçmez biliyorum bunu ama notları diplomata geçermi bilmiyorum valla

- 

Bursaspor.
 - Çırak

Re: Meslek'ten açık liseye geçerken
Hm anladım saol yinedeKöylü Kızı yazdı:Meslek derslerinin kredisi açıklisede geçmez biliyorum bunu ama notları diplomata geçermi bilmiyorum valla