Öğrenci Affı
Öğrenci Affı
Arkadaşlar herkeze merhaba.bu öğrenci affı açıköğretim lisesinde okuyanlarıda kapsasa ne güzel olur.hiç olmazsa mezun olup üni. hayatımız başlar.Sizce böyle birşey olması mümkünmüdür? (Ben hayal bile edemiyorum ama)
Re: Öğrenci Affı
örenci affı noluoo aöl de kalam yokkii zatn nsl olckksony yazdı:Arkadaşlar herkeze merhaba.bu öğrenci affı açıköğretim lisesinde okuyanlarıda kapsasa ne güzel olur.hiç olmazsa mezun olup üni. hayatımız başlar.Sizce böyle birşey olması mümkünmüdür? (Ben hayal bile edemiyorum ama)
߀$İKTA$
belli yaşı geçtikten sonra örgün eğitime devam edemeyip mecburen açıktan bitirmeye çalıştığımız için öğrenci affı keşke bizleride kapsasa 

ewtt wala o iştee qüzl olrduu ama af deildee aöl kolaylşk diolardıı yaa....senn yaş kaçkiisony yazdı:belli yaşı geçtikten sonra örgün eğitime devam edemeyip mecburen açıktan bitirmeye çalıştığımız için öğrenci affı keşke bizleride kapsasa
߀$İKTA$
saLLy yazdı:ewtt wala o iştee qüzl olrduu ama af deildee aöl kolaylşk diolardıı yaa....senn yaş kaçkiisony yazdı:belli yaşı geçtikten sonra örgün eğitime devam edemeyip mecburen açıktan bitirmeye çalıştığımız için öğrenci affı keşke bizleride kapsasa
24 yaşındayım sally bi güzellik yapsa sayın bakanımız hüseyin çelik elini öpmeye giderim valla ama nerdeeee
ayyy wlaa elni öpmeyii boşwerrrr nelrr yapardmm
ama yokk şans bnm qblere wurmazz wursaydıı lsede oklda okrken af çkardııı.....ama bi yoluu olmalııı bazı arkdşlarmdan dyuodum özel okllara para wrnce yda akşm lsesi fln war oraya qdince qeçiliomşş dydunuzmu arkdşlar hçç

߀$İKTA$
saLLy yazdı:ayyy wlaa elni öpmeyii boşwerrrr nelrr yapardmmama yokk şans bnm qblere wurmazz wursaydıı lsede oklda okrken af çkardııı.....ama bi yoluu olmalııı bazı arkdşlarmdan dyuodum özel okllara para wrnce yda akşm lsesi fln war oraya qdince qeçiliomşş dydunuzmu arkdşlar hçç
senden başkası duymamış sanırım

ben duydum hatta bnm bi arkdşmm lse 2ye qderken bi snf atlattrdılar şmdi ünwdee özel okula para werdi we qeçrdisony yazdı:saLLy yazdı:ayyy wlaa elni öpmeyii boşwerrrr nelrr yapardmmama yokk şans bnm qblere wurmazz wursaydıı lsede oklda okrken af çkardııı.....ama bi yoluu olmalııı bazı arkdşlarmdan dyuodum özel okllara para wrnce yda akşm lsesi fln war oraya qdince qeçiliomşş dydunuzmu arkdşlar hçç
senden başkası duymamış sanırımaraştırmak lazım yoksa bitmez bu açıklise.
߀$İKTA$
vardır ama bulmak sorun.tanıdık olcak araya sokacan 1-2 senede bitirecen hemen üni. ondan sonra.
aynen öleee:) ama iştee sanss bzee wurmuoooooosony yazdı:vardır ama bulmak sorun.tanıdık olcak araya sokacan 1-2 senede bitirecen hemen üni. ondan sonra.

߀$İKTA$
sizin zamannzdada kalma yoktuu amaa nzman mzn olduunuu blmiorm ama 4sne öncesne kdr bliormtsk61 yazdı:yeni nesil cok şanslı bizim zamanımızada yoktu böyle şeyler
߀$İKTA$
şartlar eskiden o kadar iyi değildi şimdiye baktığımızda ise her sene af çıkıyor ehhh artık şu af bizede vursada vaktinden önce liseden mezun olsak ama nerdeeeeee 

bzm snemzdee aff çkmadıı wee ortadaa kaldkk şuannnsony yazdı:şartlar eskiden o kadar iyi değildi şimdiye baktığımızda ise her sene af çıkıyor ehhh artık şu af bizede vursada vaktinden önce liseden mezun olsak ama nerdeeeeee
߀$İKTA$