durumunuz ders seçmeye uygun değildir
durumunuz ders seçmeye uygun değildir
Kaydımı yeniledim ama ders seçemiyorum ders seçme ekranında durumunuz uygun değildir hatası alıyorum normalmı çünki bugün yatırdım beklememmi lazım sisteme yansıması için teşekkürler
-
- Çırak
Re: durumunuz ders seçmeye uygun değildir
Dün Bu saatlerde yatırdım, Ama daha 2 saat önce açıldı sizinde en geç yarın 18:00'e kadar açılır
Teşekkürler
-
Bende daha yeni kayıt yenieme ücreti yatırdım acaba birde halk eğitim merkezine gidip 5 TL vermeli miyim ? MEB'in sitesindeki dökümanda: “ Silik, Donuk veya Aktif olanların Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine müracaat etmelerine gerek yoktur." yazıyor öyleyse 5 TL biz vermek zorunda değil miyiz ?
5 tlyi yüz yüze eğitim alıyorsan vermek zorundasın düz lise okuyorsan veya yüz yüze eğitimi tamamladıysan vermene gerek yok .Whocares386 yazdı: ↑15 Oca 2018, 15:15 Bende daha yeni kayıt yenieme ücreti yatırdım acaba birde halk eğitim merkezine gidip 5 TL vermeli miyim ? MEB'in sitesindeki dökümanda: “ Silik, Donuk veya Aktif olanların Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine müracaat etmelerine gerek yoktur." yazıyor öyleyse 5 TL biz vermek zorunda değil miyiz ?
-
Evet düz lise okuyorum, teşekkür ederim cevap için.Mrronaldo yazdı: ↑15 Oca 2018, 19:435 tlyi yüz yüze eğitim alıyorsan vermek zorundasın düz lise okuyorsan veya yüz yüze eğitimi tamamladıysan vermene gerek yok .Whocares386 yazdı: ↑15 Oca 2018, 15:15 Bende daha yeni kayıt yenieme ücreti yatırdım acaba birde halk eğitim merkezine gidip 5 TL vermeli miyim ? MEB'in sitesindeki dökümanda: “ Silik, Donuk veya Aktif olanların Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine müracaat etmelerine gerek yoktur." yazıyor öyleyse 5 TL biz vermek zorunda değil miyiz ?