Fikriniz Ve Yardımınız Gerekli Lüfen

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
bilalbakirciyim
Mesajlar: 1
Kayıt: 12 Mar 2018, 07:00

Fikriniz Ve Yardımınız Gerekli Lüfen

Mesaj gönderen bilalbakirciyim » 12 Mar 2018, 07:10

Merhabalar Ağabeylerim ve kardeşlerim açık öğretim okuyorum elektrik ve elektronik Okul normalde bitti fakat 10. sınıf 2. dönem bir problem yaşadık nottan kaldım nottan kalınca devam etme zorunluluğumun olmadığını söylediler 2014'den kalıyorum bu derslerden 3 dersten devamsızlığım yok tabi sadece nottan kaldım 2017 Sınavımız yapılıyor okul mesaj göndermiş veya göndermemiş bilmiyorum tam olarak sınav yapıyorlar diğer arkadaşlarım geçiyor beni de devamsız olarak yazıyorlar ve ardından öğrendiğimde devamsızlıktan dönem tekrarı yapacağımı söylüyorlar anlamadığım bir şey var tabi nottan kalmam gerekir iken tekrardan neden devamsızlıktan kalıyorum. Biri anlata bilir mi ne olur.



Jezxy
Onursal Üye
Mesajlar: 1890
Kayıt: 28 Nis 2017, 10:26

Re: Fikriniz Ve Yardımınız Gerekli Lüfen

Mesaj gönderen Jezxy » 12 Mar 2018, 17:43

bilalbakirciyim yazdı: 12 Mar 2018, 07:10 Merhabalar Ağabeylerim ve kardeşlerim açık öğretim okuyorum elektrik ve elektronik Okul normalde bitti fakat 10. sınıf 2. dönem bir problem yaşadık nottan kaldım nottan kalınca devam etme zorunluluğumun olmadığını söylediler 2014'den kalıyorum bu derslerden 3 dersten devamsızlığım yok tabi sadece nottan kaldım 2017 Sınavımız yapılıyor okul mesaj göndermiş veya göndermemiş bilmiyorum tam olarak sınav yapıyorlar diğer arkadaşlarım geçiyor beni de devamsız olarak yazıyorlar ve ardından öğrendiğimde devamsızlıktan dönem tekrarı yapacağımı söylüyorlar anlamadığım bir şey var tabi nottan kalmam gerekir iken tekrardan neden devamsızlıktan kalıyorum. Biri anlata bilir mi ne olur.
Şimdi Bilal Kardeşim

Son 2 Senedir Mesleki Açık Lise Alan Dersleri İçin Devamsızlığa Bakılmaksızın Ek Sınavlar Yaptı.

Ve Şuan Alan Krediniz Nedir ? Ne Kadar Eksik Kaldı Mezuniyetiniz İçin !

Şimdi Öğrenci Bilgilerinizi Bilmediğimden Alan Dersinizi Gördüğünüz Hoca İle İrtibata Geçersen Yani Yüzyüze Eğitim Veren Okula Gidip Kalan Alan Kredini Öğrenip Nasıl Tamamlayacağınızı Sorun

Devamsızlık Olsun Dönem Tekrarı Olsun Kafanıza Takmayın Sadece Kredinizi Nasıl Tamamlayacağınızı Ve Okula Devam Edip Etmemeniz Gerekiyormu Onu Öğrenin .

Cevapla

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön