1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bu sınavın ertelenmesi nedir yahu ?

Gönderilme zamanı: 14 Mar 2020, 01:15
gönderen eXoMania
Yksye başvuru yaptık bu yılın sonunda garanti mezundum. Ve tyt en geç aralığa kadar mezun istiyor kazanılırsa nolacak şimdi o kadar emek çöp mü oldu ?

Re: Bu sınavın ertelenmesi nedir yahu ?

Gönderilme zamanı: 14 Mar 2020, 01:22
gönderen eXoMania
Not: 2 Sınav sonunda garanti mezunum. Fakat şimdiki olay şu, mart ayında yapılacak olan sınav eylül ayına atılmış ve ek sınav ile birleştirilmiş ee bizim arada kalan bir sınav dönemi çöp mü oluyor yani bu tabloda ? Eylülde normal sınav ile birlikte ek sınava da girebiliyor muyum ya da ?

Re: Bu sınavın ertelenmesi nedir yahu ?

Gönderilme zamanı: 14 Mar 2020, 01:56
gönderen Cemree
Benim de kafam karıştı. Şimdi sınavlar Temmuz, Eylül ve Aralık şeklinde mi yoksa sadece Eylül ve Aralık aylarında mı yapılacak? Bilen birisi şu soruları aydınlatırsa çok sevinirim :26:

Re: Bu sınavın ertelenmesi nedir yahu ?

Gönderilme zamanı: 14 Mar 2020, 10:47
gönderen yarenkv
Haziran ayındaki yks yi ertelemediklerine göre virüs için o aylarda sorun olmadığına göre eylülden önce de açık lisenin bi sınav araya sıkıştırması gerekiyo bence öyle yaparlar yapmaları lazım yani

Re: Bu sınavın ertelenmesi nedir yahu ?

Gönderilme zamanı: 14 Mar 2020, 15:57
gönderen eXoMania
Bu nasıl bi sistem gerçekten hayret verici. koskoca MEB bilmiyor mu eylülde bir sınav daha olduğunu ? Bu kadar mezuna kalıp yks ye başvuran insanın hakkını yiyeceğini ? Gülünç gerçekten. Pazartesi aol merkezine gidip durumu izah edeceğim bakalım ne diyecekler hoş gerçi onlar da baştan sağar gibime geliyor