Arkadaşlar yıldım artık yeter ya ne zaman biticek bu çile...

Her Konuda Tartışabilirsiniz
mavi_buketler
Asistan

Arkadaşlar yıldım artık yeter ya ne zaman biticek bu çile...

Mesaj gönderen mavi_buketler » 13 Kas 2008, 18:24

Çok moralim bozuk pes etmiş durumdayım. Kabus gibi.
Açıkilköğretim mezunuyum. Açık lisede de 4. yılım 7. dönemimdeyim. Bu sene biter mi emin değilim.
Toplam 6 yıldır bu sorunlarala uğraşıyorum. Yok milim bir değişme olmuyor ya.
Yine kitaplar eksik.

Matemmatik 7 dersim var ve bu kitapta bazı konular örgün eğitimde kaldırılmış. Bunlara çalışıp çalışmayacağım konusunda kimse bilgi vermiyor. Hadi çalıştım diyelim. Geometri 5 dersim var bu kitabında ne nette nede halk eğitimde kitabı var. Sadece konusunu vermişler nereden çalışıcam muamma. Örgün eğitimden kitap alsam konular uymuyor baksananıza örgün eğitimde konu kaldırılıyor bende duruyor neye nasıl çalışıcam.

Diğer kitaplar internette var fakat hadi sözel dersleri güç bela çalıştım. Bir analitiği bir geometriyi nasıl çalışıcam?
Resmen dalga geçiyorlar.

Gelen kitaplar ayrı bir muamama. Dershanede iki hoca benim mat. kitabımdaki soruları çözemiyorum. Hocanın biri bu kitap bana bildiğim matematiği unutturacak diyor. Bunu sadece bir hocan duymadım inanın kitabı hangi hocaya götürsem aynı şeyi söylüyor.

Soruyorum size arkadaşlar eğer bizde en az örgün eğitimdeki bir öğrenci kadar bu ülkenin evladıysak ve yine o örgün eğitimdeki öğrenci kadar eğitim hakkına sahipsek niye üvey evlat muamelesi görüyoruz.
Bir örgün eğitimde kaç tane öğrencinin kitabı eksiktir ya!

Ankara ya defalarca dilekça yazdım sonuç yok.
Çağrı merkezini arıyorum bizim işimiz değil halk eğitime söyleyin diyor, halk eğitimdekilerde Ankara kitap göndermiyor ,burası açık lise değil kaçık lise deyip yolluyor.Resmen dalga geçiyorlar.

3 kredi yüzünden önümüzdeki öss ye de giremiyorum. Seçmeli derslerden kaybım var. Geçmiş yıllarda seçmeli ders seçtim fakat yeterli kişi seçmedeği için sınavda da soru çıkmadı. Bu konuda dilekçenin cevabı seçmeli ders seçerken dikkatli olsaydınız dediler. Şaka gibi.

En çokta öss ye giremiycek olmam canımı sıkıyor. Sadece 3 kredi açığım oluyor sene sonunda.Düşünün ek sınavda mezun olucam belki ama öss olmıycak bir sene daha kayıp.

Yıldım artık :(

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Re: Arkadaşlar yıldım artık yeter ya ne zaman biticek bu çile...

Mesaj gönderen saLLy » 13 Kas 2008, 21:03

qerçekten okuyunca çok üzüLdm sen tek deiLsin burda herkes bir mücadele içinde başarıya ulaşmak için çabalıo zor ama son çaremz sende sabrLı oL aLLh byüktr aLLh hepmzn yardmcsı oLsn kndni üzme we pes etme
߀$İKTA$

mavi_buketler
Asistan

Mesaj gönderen mavi_buketler » 14 Kas 2008, 14:15

saLLy yazdı:qerçekten okuyunca çok üzüLdm sen tek deiLsin burda herkes bir mücadele içinde başarıya ulaşmak için çabalıo zor ama son çaremz sende sabrLı oL aLLh byüktr aLLh hepmzn yardmcsı oLsn kndni üzme we pes etme

Teşekkür ederim ,tek olmadığımı biliyorum ama niye birşey yapmıyorlar neden bu sistem yoluna girmiyor bir türlü , bu kadar mı zor. Allah ordakilerin yüreğine vicdan versin. Çok umutsuzum , sinirimden hasta oldum inanın.
Akşam MEB e şikayet dilekçesi yazdım. Umarım dikkate alırlar.

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 14 Kas 2008, 16:02

mavi_buketler yazdı:
saLLy yazdı:qerçekten okuyunca çok üzüLdm sen tek deiLsin burda herkes bir mücadele içinde başarıya ulaşmak için çabalıo zor ama son çaremz sende sabrLı oL aLLh byüktr aLLh hepmzn yardmcsı oLsn kndni üzme we pes etme

Teşekkür ederim ,tek olmadığımı biliyorum ama niye birşey yapmıyorlar neden bu sistem yoluna girmiyor bir türlü , bu kadar mı zor. Allah ordakilerin yüreğine vicdan versin. Çok umutsuzum , sinirimden hasta oldum inanın.
Akşam MEB e şikayet dilekçesi yazdım. Umarım dikkate alırlar.
sistem yoluna biqün qirecek ama biz mezun olduktan soradr emn ol...şuan bişe yapacklarnı sanmıorm biz bu zor sartLarda mezun olablrz istesek yaaprz zor ama önmli olan zoru başarmaktr sende kendne qeL bnce sabrLı oL bter lise yterki iste olrmu...
߀$İKTA$

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön