Re: mail
laden yazdı:arkadaslar meb in cagrı merkezine mail göndermiştim ne cvp geldi ne de iletildigine dair mesj geldi.acaba sizde de böyle bi problem oldu mu
dilekçe yollamadan önce bende mail atmıştım. aynen benimde böyle oldu.. ne iletildi yazısı geldi ne cevap geldi.. 2 hafta falan olmuştur.
kayıt yeniledim,drs secme işlemini yaptım calıstıgım için kitaplarımı almaya annemi gönderdim.hemdeki görevli eksik olan son kitabımı verirken bi sürü sacmasapan seyler söylemiş.yok ögrencinin kendisi gelmeliymişde yok ders secme işleminde hata varmış da.anlamadıgım sey de ders secme işlemini yaptıktan sonra sistem basarılı bi sekilde dersleri sectigimi onayladı.kafama takıldı cagrı merkezine mailfala attım ama cvp gelmedi.hem i aramak istemiyorum zaten dogru bildikleri bi sey yok.yani ne gibi bi sorun olabilir ki.anlamadım gitti.
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
ben kayıt yenilememi yaptım çıktısını bile almadan seçiceğim dersler belliydi o yüzden bir boş kagıda yazdım gittim kitapları verdiler kimse birşey demedi
ordaki yetkili kendince hava yapmış sanki çok birşeyden anlarmışmış gibi saçmalıyorlar çoğu birşey bildikleride yok
ordaki yetkili kendince hava yapmış sanki çok birşeyden anlarmışmış gibi saçmalıyorlar çoğu birşey bildikleride yok
- colin_erkan
- Doktor
yha hiç bi halk eğitiminde düzgün bi görevli olmasmı yha bende sade bisimkinde sorun var sanıyıodum bişey sormaya korkuyoz yha nsl iş bu ??
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
bana işimi hallettikten sonra mesaj attılar. okul numaranızı gönderin ona göre cevap verelim diye okul nosunu yolladım madem bi cevap versinler diye ona cevapta vermediler kaldı gitti.laden yazdı:arkadaslar meb in cagrı merkezine mail göndermiştim ne cvp geldi ne de iletildigine dair mesj geldi.acaba sizde de böyle bi problem oldu mu
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!