1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yabancı dil almanca bölümü hakkında

Gönderilme zamanı: 31 Mar 2009, 15:34
gönderen FeNeRisT
Merbalar Ben açık ögretime bu sene yeni kayıt oldum ve Alamancam iyi oldugu için Yabancı dil bölümünü tercih ettim şimdi benim merak ettigim bir kaç konu var yardımcı olursanız sevinirim ben kayıt olurken Almanca olarak yabancı dil okumak istiyorum dedim burda korktugum nokta dersleri seçerken heb yabancı dil yazması karşısında ingilizce, Almanca, Fransızca yazmaması sınav günü faklı bir dille karşılaşmaktan korkuyorum derslerimi aşagıdaki resimdeki gibi seçtim yabancı dil olanları Almanca varsayarak seçtim ama seçtigim dersin kitabı aöl sitesinde mevcut degil yoksa seçtigim yabancı diller ingilizcemi bana yardımcı olun lütfen biliyorsunuz 3 nisan son gün.

Resim

Re: Yabancı dil almanca bölümü hakkında

Gönderilme zamanı: 31 Mar 2009, 16:51
gönderen akbaba
öğrenci girişinde genel bilgilere girdiğinde almanca yazıyosa, yabancı dilinde almanca olması lazım

Re: Yabancı dil almanca bölümü hakkında

Gönderilme zamanı: 31 Mar 2009, 19:56
gönderen FeNeRisT
evet almanca seçili kardeş birde ben dersleri seçtim resimde göründügü gibi altı çizgili Yabancı Dil 3 var onun kitabı AÖL sitesinde mevcut değil almancanın sadece 1 2 4 5 kitapları mevcut 3. kitabı yok neden acaba ?

Re: Yabancı dil almanca bölümü hakkında

Gönderilme zamanı: 05 Nis 2009, 17:24
gönderen Cetin
merak etme almanca o dersler,bende yabancı dil bölümündeyim ama benimki ingilizce,bende de ingilizce yazmıyor direk yabancı dil yazıyor :) secerken dikkat et yalnız mutlaka kategoride alan yazsın secmeli vs yazanları secme çünkü onlar 2.yabancı dile girer. :wink:

ayrıca kitaplar yabancı dil diye gecmiyor,almanca -1 2,3,4.. diye gecer.

Re: Yabancı dil almanca bölümü hakkında

Gönderilme zamanı: 11 Ara 2009, 13:54
gönderen bnnr
arkadaşlar birisi bana da yardımcı olabilrimiiii? bende yabancı dil bölümünde okuyorum dil ingilizce bu yıl bitiriyorum liseyi fakat ben kayıt yaptıtırken ikinc yabancı dil olarak almanca dersini seçmiştim şimdi zorunlu derslerimin arasında görünmüyor 4yıldır görünmüyor hatta bu yüzdende hiç seçmadim şimdi ben bu dersi vermeden bitiremicekmiyim okuluuuu seçmeli derslerin zorunluluğu yok diye biliyordummm

Re: Yabancı dil almanca bölümü hakkında

Gönderilme zamanı: 11 Ara 2009, 15:44
gönderen eagle67
Çağrı merkezine sorarsınnnn. Oradaki görevliye öğr numaranı söyleee.. oda sana yardımcı olurrrr :)

Re: Yabancı dil almanca bölümü hakkında

Gönderilme zamanı: 01 Oca 2011, 16:02
gönderen Ceylina
Merhaba, benim de yabanci dilim almanca. Almanya`da yasadigimdan dolayi sectim. Orta dercede almancam var. Kendi kendime ögrendim onu da. On yildir burda yasiyorum...Almancayla ilgili yardimlasabiliriz ilgilenen olursa...