-------------- 1 yıl sonra

Okul yok artık,Okulda ki dost dediklerim yok boşmuş yani hepsi ben gidince hepsi yok oldu
yada wardılar..Okul yok serseri adamım die gelmediler nese herneyse,Hayatta ailemden sonra en çok deger verdigim yani ugrunda ölecgim kişi de beni bıraktı ;( (eço gülme) ....En pis işlerde çalıştım tarlada,inşşatta en zor işlerde ama çok iyi oldu Aklım başıma geliodu ' okumazsan halin bu olur işte çalış şimdi ' nese böle devam ediodu günler..Aklıma intiharda geliyodu düşünüodum hangisi fazla acı çektirmeden öbür tarafa gönderir die denedimde oldu aslında annem sinir hastasıydı..Onun haplarını Arada bir atıyodu ama o zıkımda bir türlü alamadı canımı......Nese 2 yıl oldu okuldan ayrılalı..İnternet cafede işe başladım orda çalışırken Bu açık lise sınav sonuçlarına bakmaya gelenleri izlemeye başladım yaw adamlarda okuma,yaşama sevinci var..kendi kendime düşündüm olum sezer kafan her bir B.k 'a eriyo ..Sen bunu yaparsın hiç olmazsa askerden gelince diplomı alırsın..Güvenlik felan olursun bu internet parasından hayır çıkmaz..Bir yandan haram oluyo gibime geliyodu..Nette araştırdım açık liseyi kafama yattı okula gitmek yokmuş.Sınav soruları test miş tamam dedik ..Biz bunu yapcagız kayıt olduk...Yalalh bismillah dedik başladık.ilk sınavdan 30 kredi ikinci sınavda 30 kredi aldım ama İçime çok büyük umut ve sevinç vardı..Ailemle aram düzeldi artık kendimi ipsiz sapsız biri hisstmiyordm kredimiz etti 96.Hesaplarıma göre Allah izin verirse bu sene bitecek..Artık dersaneye yazılma vakti gelmişti Nese Sınav dersanesine başladık..Aaaa 1,2 hafta sonra benm arvat geldi dersaneye ? noldu ? buraya kayıt oldu. ;( artık azap yeniden başlayacaktı ki dedim kendime dur olum sezer Bir daha yakma kendini .Bak o kadar rezillik çektin ölümden döndün geri başa dönme dedi (ewt böle dedim )

Allah herkesin gönlüne göre versin..Hani bir söz varya o erçekten çok dogru bir söz ''allah bir kapı kapatır diger bir kapı açar '' bu söz çok dogru.