Nerden nere be ;)

Dök içini. Rahatla...
Thesezy
Acemi

Nerden nere be ;)

Mesaj gönderen Thesezy » 31 Ara 2009, 21:02

S.a arkdaşlar..Bunda taa 4 sene önce lise yıllarında yani çocukluk yılları gibi bişe..Salaklık mı yaptık çocukluk mu yaptık bilemiyorum :? bir kıza tutulduk :( aynı sınıfta kız karşımda oturuyo hocayamı baksam kızamı :?: öle derste kız msaya yatıyor gözümün içine bakıo bende onun dersker böle geçio :oops: Nese sıra geldi karneye Bi baktım karneye aman allahım bu ne :mrgreen: tek 1 dersten kalmışım oda Dil ve anlatım Bu arada o hocayı (Saygıyla hep anıyorum :mrgreen: ) bir daha baktım ewt 1 ders 0 oda dil ve anlatım ozamnda baraj deriydi mutlaka geçeceksin..olmadı geçemdeik hocanında zıttı wardı zatı :twisted:Artık kaldık yapacak bişe yok artık ewdekilere ne sölesem :?: Dedilerki Kurtarma sınavı var yazın ona gel geçersen devam ederisn dediler tamam dedik..evdekileride bi şekilde hallettik..Yaz oldu herkes denize,balıga giderken ben ewde ders çalıştım..yaz oldu sınav tarihlerini almak için okula gittim :( ne olduysa onda oldu zaten Bnm gibi salak sınav tarihlerini yanlış almışım :| :| sınav günü geldi..Saçımıda taradım gittim beki benm arvat ordadır die :mrgreen: bi wardım okulda kimse yok nese içerdeler dedim içerde de kimse yok..İçim cızz etti ee kimse yok 2.ci kata çıktım hocam ee sınav bugün deilmi kimse yok dedim :?: ne bugünü olum dedi 2 hafta oldu sınav biteli dedi :( o an yıkıldım işte hayatım bitti sandım....;(
-------------- 1 yıl sonra ;)--------------------------
Okul yok artık,Okulda ki dost dediklerim yok boşmuş yani hepsi ben gidince hepsi yok oldu
yada wardılar..Okul yok serseri adamım die gelmediler nese herneyse,Hayatta ailemden sonra en çok deger verdigim yani ugrunda ölecgim kişi de beni bıraktı ;( (eço gülme) ....En pis işlerde çalıştım tarlada,inşşatta en zor işlerde ama çok iyi oldu Aklım başıma geliodu ' okumazsan halin bu olur işte çalış şimdi ' nese böle devam ediodu günler..Aklıma intiharda geliyodu düşünüodum hangisi fazla acı çektirmeden öbür tarafa gönderir die denedimde oldu aslında annem sinir hastasıydı..Onun haplarını Arada bir atıyodu ama o zıkımda bir türlü alamadı canımı......Nese 2 yıl oldu okuldan ayrılalı..İnternet cafede işe başladım orda çalışırken Bu açık lise sınav sonuçlarına bakmaya gelenleri izlemeye başladım yaw adamlarda okuma,yaşama sevinci var..kendi kendime düşündüm olum sezer kafan her bir B.k 'a eriyo ..Sen bunu yaparsın hiç olmazsa askerden gelince diplomı alırsın..Güvenlik felan olursun bu internet parasından hayır çıkmaz..Bir yandan haram oluyo gibime geliyodu..Nette araştırdım açık liseyi kafama yattı okula gitmek yokmuş.Sınav soruları test miş tamam dedik ..Biz bunu yapcagız kayıt olduk...Yalalh bismillah dedik başladık.ilk sınavdan 30 kredi ikinci sınavda 30 kredi aldım ama İçime çok büyük umut ve sevinç vardı..Ailemle aram düzeldi artık kendimi ipsiz sapsız biri hisstmiyordm kredimiz etti 96.Hesaplarıma göre Allah izin verirse bu sene bitecek..Artık dersaneye yazılma vakti gelmişti Nese Sınav dersanesine başladık..Aaaa 1,2 hafta sonra benm arvat geldi dersaneye ? noldu ? buraya kayıt oldu. ;( artık azap yeniden başlayacaktı ki dedim kendime dur olum sezer Bir daha yakma kendini .Bak o kadar rezillik çektin ölümden döndün geri başa dönme dedi (ewt böle dedim ) :mrgreen: :mrgreen: Şimdi o beni bırakanlar la aynı yılda mezun olcagız.Birde kmin dost kimin düşman oldunu anladım...en önemliside düzde devam etsedim bu kadr istekli olmazdım :!: ...Nese çok yazdım galiba :mrgreen:

Allah herkesin gönlüne göre versin..Hani bir söz varya o erçekten çok dogru bir söz ''allah bir kapı kapatır diger bir kapı açar '' bu söz çok dogru. :!: :!: Benden bu kadar yoruldum bir bardak çay içem :mrgreen:

Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor
Vakit gider gelmez, işte bu canımı çok sakıyor
Hata ve yanlışlarım çırılçıplak, o kadar utanç vericiki!...
BENİM BÖYLE OLMAMAM GEREKİRDİ..!

SRNarin
Uzman Doktor

Re: Nerden nere be ;)

Mesaj gönderen SRNarin » 31 Ara 2009, 21:42

AsLm onceLikLe ..
Allah herkesin gönlüne göre versin..Hani bir söz varya o erçekten çok dogru bir söz ''allah bir kapı kapatır diger bir kapı açar '' bu söz çok dogru. Benden bu kadar yoruldum bir bardak çay içem

Bu Lafin cok hosuma qitti .. YasadikLarindan ders aLmissin ;) Herseyde vardir bi hayir diye bosuna soyLenmiyor asLinda .. Rabbim yardimcin oLsun ..
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91

Thesezy
Acemi

Mesaj gönderen Thesezy » 31 Ara 2009, 22:41

Amin cümlemize

SRNarin
Uzman Doktor

Mesaj gönderen SRNarin » 31 Ara 2009, 22:47

Thesezy yazdı:Amin cümlemize
Amin insaLLah ..
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91

Kullanıcı avatarı
deerrryyaaa
Uzman Doktor

Mesaj gönderen deerrryyaaa » 31 Ara 2009, 23:32

vayy bee :wink:
kesinlikle evet Allah kuluna zorda olduğu her zaman bi çıkış yolu gösteriyo
amin amin :wink:
başarılarının devamını dilerimm
nihayet mezun :) diploma puanı:74,25

Thesezy
Acemi

Mesaj gönderen Thesezy » 01 Oca 2010, 11:22

saolasın

Kullanıcı avatarı
eço
Çırak

Mesaj gönderen eço » 02 Oca 2010, 14:49

bir itiraf degerindeki yazını tebessümle okurken sezer benle ilgili yazdıgın (sakın gülme eço :lol: )oraya gelince valla güldüm..i

işin garip yanı senin arvat! :) diye nitelendirginin kıza hala ilginin olması biraz garip.bana kalsa bnm bu sekilde zor durumlara düşmeme sebep olan kişiyi hayatta degil ömrü hayatta yüzüne bakmam.ama kızda da suç yok.suç kimde malum sahısda yani sende.e be bnm çay tiryakisi kardesim :D sen neden derslerine gerken ilgiyi vermiyosun.hadi diyelim neyse oldu bütünleme sınavına kaldın.neden tarihini yanlış alıyosun :D

he bi de annemin hapları alamadı canımı demişsin ya :D bende daha zararlı ve etkili anti depresanlar var.istersen sana göndereyim kargoyla..şöyle: paxil, lustral, depresk, ataraks gibi ilaçlardan hangisinden istersen iki şer adet :D bak kesin garanti veriyorum sonunda temiz iş :kesin netice :lol:

amann şakası bile kötü ya Allah korusun.sne de bir daha aklına öyle saçma sapan düşünceler getirme.. :!:
Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.

Thesezy
Acemi

Mesaj gönderen Thesezy » 02 Oca 2010, 16:54

hayır dur ilgi felan yok :!:

Thesezy
Acemi

Mesaj gönderen Thesezy » 02 Oca 2010, 16:59

eço yazdı:bir itiraf degerindeki yazını tebessümle okurken sezer benle ilgili yazdıgın (sakın gülme eço :lol: )oraya gelince valla güldüm..i

işin garip yanı senin arvat! :) diye nitelendirginin kıza hala ilginin olması biraz garip.bana kalsa bnm bu sekilde zor durumlara düşmeme sebep olan kişiyi hayatta degil ömrü hayatta yüzüne bakmam.ama kızda da suç yok.suç kimde malum sahısda yani sende.e be bnm çay tiryakisi kardesim :D sen neden derslerine gerken ilgiyi vermiyosun.hadi diyelim neyse oldu bütünleme sınavına kaldın.neden tarihini yanlış alıyosun :D

he bi de annemin hapları alamadı canımı demişsin ya :D bende daha zararlı ve etkili anti depresanlar var.istersen sana göndereyim kargoyla..şöyle: paxil, lustral, depresk, ataraks gibi ilaçlardan hangisinden istersen iki şer adet :D bak kesin garanti veriyorum sonunda temiz iş :kesin netice :lol:

amann şakası bile kötü ya Allah korusun.sne de bir daha aklına öyle saçma sapan düşünceler getirme.. :!:

Yaw işte dedim ya o zman çok salaktık demekki.. derslerin tarihlerini almakta benim fazla suçum yok hocalar yan yana koymuş bende karıştırdım harelde :D ataraks aklıma yattı :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
eço
Çırak

Mesaj gönderen eço » 02 Oca 2010, 18:17

iyi o zaman arkadasım semre eczanede çalışıyo hemen sölüyüm bir kac paket hazırlasın sana.ama atarax etkilli bi ilaç deil ya ben de kullandım.ben sana paxil göndereyim ne dersin :D
Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.

Thesezy
Acemi

Mesaj gönderen Thesezy » 02 Oca 2010, 20:47

Hemencik öldürürmü :shock: :( :roll: :| :oops: :cry: :evil:

My Maraz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen My Maraz » 04 Oca 2010, 08:09

eço yazdı:iyi o zaman arkadasım semre eczanede çalışıyo hemen sölüyüm bir kac paket hazırlasın sana.ama atarax etkilli bi ilaç deil ya ben de kullandım.ben sana paxil göndereyim ne dersin :D
sen piyangomusun hocam :mrgreen:
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..

Kullanıcı avatarı
eço
Çırak

Mesaj gönderen eço » 04 Oca 2010, 19:14

My Maraz yazdı:
eço yazdı:iyi o zaman arkadasım semre eczanede çalışıyo hemen sölüyüm bir kac paket hazırlasın sana.ama atarax etkilli bi ilaç deil ya ben de kullandım.ben sana paxil göndereyim ne dersin :D
sen piyangomusun hocam :mrgreen:

bilmem sence öylemiyim ? :lol:

My Maraz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen My Maraz » 05 Oca 2010, 07:49

Avatarlada biraz belli oluyorda ortak. :mrgreen:
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..

Thesezy
Acemi

Mesaj gönderen Thesezy » 10 Oca 2010, 11:14

:twisted:

“İtiraf Et” sayfasına dön