Diğerlerini başarılar =)
Oturumlar
Re: Oturumlar
bende ikinciyim öyleyse
çok şükür ilk oturum güzel geçti.İnşallah hepsi böyle geçer.Herkese başarılar dilerim...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
tarihten girdim 85 gelir sanırsam 
Oturumlar
inşallah herkesin iyi geçer...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
3 dersten girdim dil ve ananlatım 5,yabancı dil 5 ve matemetik 2
matemetik kötü geçti herkes çıktı hemen tek öğrenci kalamıyormuş birini benim için çıkartmadılar onunda bakışları bitte biran önce çıkıyım der gibiydi
mecbur acele attım soruları düzgün okumadan sanmıyorum geçtiğimi kaldım galiba
diğer ikisi iyiydi en kötü 95 bekliyorum ikisindende hayırlısı artık yarında 5 dersten girecem inş herkesinki iyi geçer
matemetik kötü geçti herkes çıktı hemen tek öğrenci kalamıyormuş birini benim için çıkartmadılar onunda bakışları bitte biran önce çıkıyım der gibiydi
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
tarih6 85 dil ve anlatım7 95 edebiyat6 100 muhtemel sonuçlarım................
yav bu foruma ne olmuş böyle?
Benim de
Dil 5
Din 5
İngilizce Alan 5
Geometri 1
İnklap 1
Felsefe 1
Hepsi de normal geçti, iyiydi. Yarın asıl bomba Geo 2 var... Bakalım ne olacak....
Benim de
Dil 5
Din 5
İngilizce Alan 5
Geometri 1
İnklap 1
Felsefe 1
Hepsi de normal geçti, iyiydi. Yarın asıl bomba Geo 2 var... Bakalım ne olacak....
ilk 2 oturumu bitirdik hayırlısıyla... 
Rabbim ilk 2 oturum gibi son 2sini de bir çırpıda geçirttirsin (AMİN)
Arkadaşlar 2. oturumda 2 testim vardı bitti 30 dkda sinir oldum bi 30 dk daha bekledim
Arkadaşlar 2. oturumda 2 testim vardı bitti 30 dkda sinir oldum bi 30 dk daha bekledim
Benim de Matemetik 2 dışında dersler güzel geçti Matematiğide son 3 kişi kalana kadar bekledim belki yardım ederler diye ama etmediler yine kaldık yani
bu arada cevap şıklarınızı başka kağıd yazdınızmı 1 hafta sonra soru-cavaplar yayınlanınca bakmak için yoksa sınav sonuçlarının açıklanması 1,5 ayı bulur..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Benim de Matemetik 2 dışında dersler güzel geçti Matematiğide son 3 kişi kalana kadar bekledim belki yardım ederler diye ama etmediler yine kaldık yanibu arada cevap şıklarınızı başka kağıd yazdınızmı 1 hafta sonra soru-cavaplar yayınlanınca bakmak için yoksa sınav sonuçlarının açıklanması 1,5 ayı bulur..
Valla hiç uğraşmadım ona... Ne olursa olsun artık... Bu arada kaç doğru yaptığımız açıklanıyor mu sonuçta?
size soru kitapçığını verdilermi? bize bu sefer verdiler kitapçık sizde kalabilir dedi hocalar almadılar diğer sınavlarda alıyorlardı.
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum