BENDE PİŞMAN OLABİLİRMİŞİM

Dök içini. Rahatla...
BeStE

BENDE PİŞMAN OLABİLİRMİŞİM

Mesaj gönderen BeStE » 11 Mar 2010, 21:27

ben gül ama arkadaslar bana beste der izmirde oturuyorum . 16 yaşında bile degilim ama hep boyumdan büyük işlere kalkıştım çok kötülük yaptımm :( ama herşey için pişmanım ...ilk yaptıgım pişmanlık gelecegime mal olucaktı ama son anda bi şansım oldu .....Birini sevdim ama olmadı yapamadık çünkü sevdigim kişi esrar kullanıyodu ayrıldık bu yüzden daha dogrusu ben terkettim ikinci pişmanlıgım bu oldu yani onu bu pislikten elini tutarak kurtarmak yerine ardıma bakmadan gittim :( şuan çok pişmanım ...... şuan lise 1 gidiyorum açık ögretimden ikinci dönemim tek istedigim abimlere iyi bi kardes olabilmek çünkü onların hepsi ünüversite mezunu veya ünüversiteliler onları canımdan bile çok seviyorum ama şuan güvenini kırdım onların beni affetmeleri için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ......üçüncü pişmanlıgım kötü arkadas beni hep kötü yollara çekenler sadece iyi bi arkadas isdiyorumm çokmu şey isdiyorumm şuan inanınn ne yapacagımı bilmiyorumm bana yardımcı olurmusunuz lütfenn :?: :(

asus34
Doktor

Re: BENDE PİŞMAN OLABİLİRMİŞİM

Mesaj gönderen asus34 » 23 Mar 2010, 05:34

öncelikle merhaba hepimizin bazı zamanlarında pişmanlık duyacağı şeyler başına gelmiş olabilir beste ve bunlardan kurtulmak için çok geç kalmışta olabiliriz fakat geç kalınmışsa eğer olayı unutmaya çalışmak en doğrusu önümüze bakmamız ve aynı hatayı tekrarlamamak için arkamızda bıraktıklarımızdan da ders çıkarmamız gerekir. Henüz senin pişmanlığın için çok erken diyebilirz yasamının en güzel dönemlerindesin belkide onu kurtarmayı seçmiş olsaydın eğer basarısız olman durumunda şuanki halinden çok daha üzüleceğine emin ol ki bu tur kötü alıskanlıklar kolay kurtulacak birşey değil bu dönemlerde insanlar sağlıklı karar veremeyebilirler ve ilerde asla unutamayacağı pişmanlıklar yasayabilirler sen bunun için mutlu olmalısın böyle bir durumdan sadece ''keske bırakmasaydım'' düşüncesiyle kurtulmuşsun bu düşüncen de ilerki zamanlarda yok olacaktır :) abinlere iyi bir kardes olabilmek için en büyük önemi eğitimine vermen gerekir eğitiminde aldığın basarılar senden çok emin ol onları mutlu edecektir ve seni kesinlikle affedeceklerdir. Arkadas seçimleride bu yaslarda çok önemlidir elbette zamanla arkadas seçimlerini neye göre yapacağının bilincinde olacaksın bu konuda hata yapman çok normal bazen çok yasını almıs insanlar bile bu konuda hataya düşebiliyor ama bu böyle gitmeyecek hep tabiki çok sağlam dostukların olacaktır iyi arkadas istemek en doğal hakkın fazla birşey istemiyorsun tabiki :) bundan sonraki dönemlerinde hayatta basarılı ve mutlu olmanı dilerim (:
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011

Kullanıcı avatarı
ares-@
Doktor

Re: BENDE PİŞMAN OLABİLİRMİŞİM

Mesaj gönderen ares-@ » 24 Mar 2010, 22:59

BESTECİM BEN SENİN ABLAN SAYILIRIM BELKİ BENİNDE YASIM COK BÜYÜK DEİL AMA YASADIKLARIM COK ACIYDI BENİ YAIMDAN BÜYÜK HALE GETİRDİLER VE SANA DİYECEGİM CANIM KARDESİM GECMİŞE SÜNGER CEK BENCE YOKSA KENDİNE KENDİ HAYATININ OLUMSUZLUĞUNA SEBEB OLURSUN HATALAR İSE HERKES HER İNSAN HATA YAPAR AMA HATALARDAN DERS ALMAK TA ÖNEMLİ VE ANLADIIIM KADARILA SEN DERS ALMISIN VE BU KÜÇÜK YASINA RAGMEN SENİ BU SEBEB TEN DOLAYI TEBRİK EDRİM İNSALLAH BU TARİHTEN BU ZAMN DAN SONRA HAYATTA HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN CANIM KARDESİM BELKİ BEN SANA AKIL VERCEK KADAR BÜYÜK DEİLİM AMA OLSUN NASİHATI VEREN BÜYÜK OLSUN KÜÇÜK OLSUN DİNLMEKTE YARAR VARDIR CANIM KARDESİM(BU ARADA BEN DE DAHA 18 YASINDAIM AMA EVLİİM VE Bİ OĞLUM VAR YASIMDAN DAHA BÜYÜK DÜŞÜNÜORM YA AMA VAR YA YASININ GEREKTİĞİ GİBİ, YASAMAK EN HAYIRLISI SENDE YASIN 16 SA YASINA UYGUN YASA SONRA COK ARASIN BU YASI BENDEN DEMESİ CANIM KARDEŞİM BU DA SANA KÜÇÜK Bİ ABLA NASİHATI)HAYATTA YÜZÜN HEP GÜLSÜN HİÇ AKMASIN GÖZ YASLARIN HÜZÜNLENMESİN O KÜÇÜK MASUM DUYGULARIN...... :wink: :wink: :wink:
Adı : EMİNE ESRA Soyadı : YARDIMLI
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu :MEZUN

Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010[img][/img]

“İtiraf Et” sayfasına dön