Kpss Hakkında

Her Konuda Tartışabilirsiniz
demreli
Acemi

Kpss Hakkında

Mesaj gönderen demreli » 06 Haz 2010, 13:41

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Önceden söylemek isterim ki soracağım sorunun cevapları mutlaka forumda vardır.Ama karışık olarak verilmiştir forumda ve benim arayacak vaktim yok malesef.Bunun için bu konuyu açma gereksinimi duydum.

Öncelikle bu sene ağustos ayındaki sınavdan sonra mezun olacağım işallah.Bu kpss olayını tam olarak bilmiyorum.Geçenlerde birisi bana lise mezunları için kpss sınavı varmış dedi.Biraz baktım internetten gerçekten böyle bir konu varmış.Şimdi ben mezun olacağım için sınava girebilirim büyük ihtimal.Benim merak ettiği şey ise diyelim kpss sınavına girdik iyi de bir puan aldık.Bir bölümü kazandık diyelim.Sınavdan aldığımız puanla bir yere mi yerleştirilecez(üniversite gibi.) Yoksa puan ve tercihimize göre meslek mi seçiceğiz.

Birde sanırım sınav 26 eylülde.Başvurular yeni başlamış diye biliyorum.Doğru mudur bu?

Bilgi almak istediğim konular bunlar.Okuyan okumayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

Re: Kpss Hakkında

Mesaj gönderen colin_erkan » 11 Haz 2010, 10:37

Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 7 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 72 Alan Kredi : 0
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR

kpss ye girebilirmiyim arkadaşlar ?
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön