Alan Dersler Hakkında

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Yakzan
Uzman

Alan Dersler Hakkında

Mesaj gönderen Yakzan » 17 Haz 2010, 22:01

s.a
İyi günler benim şuan kredi tablom şu şekilde

Resim

Şuan benim zorunlu toplam 15 alan ve 2 ortak zorunlu dersim bulunmakta.Benim aklımı karıştıran şu ki benim kredimi 192'ye tamamlayıp mezun olmam gerek ama 128 kredinin üzerine yalnız ortak ve seçmeli derslerden alınan kredimi ekleniyor?
Eğer öyleyse benim birçok alan dersim ve o derslerden alacağım krediler yalnızca alan kredime eklenecek ve alan kredim yükselecek ama genel kredi yine sabit kalacak.Bu şekilde mezun olamam.
Acaba ben mi yanlış biliyorum yardımcı olabilir misiniz?

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: Alan Dersler Hakkında

Mesaj gönderen gülbeyaz » 17 Haz 2010, 22:33

Yakzan yazdı:s.a
İyi günler benim şuan kredi tablom şu şekilde

Resim

Şuan benim zorunlu toplam 15 alan ve 2 ortak zorunlu dersim bulunmakta.Benim aklımı karıştıran şu ki benim kredimi 192'ye tamamlayıp mezun olmam gerek ama 128 kredinin üzerine yalnız ortak ve seçmeli derslerden alınan kredimi ekleniyor?
Eğer öyleyse benim birçok alan dersim ve o derslerden alacağım krediler yalnızca alan kredime eklenecek ve alan kredim yükselecek ama genel kredi yine sabit kalacak.Bu şekilde mezun olamam.
Acaba ben mi yanlış biliyorum yardımcı olabilir misiniz?
Evet yanlış biliyorsun alan derslerinden aldığın krediler toplam kredine eklenir yani ikiside aynı oranda artar

Yakzan
Uzman

Re: Alan Dersler Hakkında

Mesaj gönderen Yakzan » 17 Haz 2010, 23:01

Teşekkürler.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön