İyi günler ben şuan açık öğretim lisesi sosyal bölümleri okuyorum inşallah seneye mezun oluyorum.Merak ettiğim ben sağlık meslek mezunu olmayacağım ama acaba sağlık bölümlerini meslek yüksek okullarında seçebilme okuyabilme imkanım var mı, ygs'ye girmem gerekiyor mu?
Ben Tıbbi sekreterlik yada aynı düzeyde bir bölüm okumak istiyorum.Bu konuda bilgi sahibi olanlar bilgilendirirse müteşekkir kalırım.
Açık Öğretim Lisesinden Sağlık Meslek Yüksek Okullarına...?
Açık Öğretim Lisesinden Sağlık Meslek Yüksek Okullarına...?
En son Yakzan tarafından 23 Haz 2010, 15:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Re: Açık Öğretim Lisesinden Sağlık Bölümlerine
Düz açıklise okuduğun için zaten meslek yüksekokullarına gitmek için sınava girmen gerekiyor, ama meslek lisesi mezunlarıda bu haktan bu sene son kez yararlanacak ve seneye herkes YGS'ye girmek zorunda...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: Açık Öğretim Lisesinden Meslek Yüksek Okullarına...?
Yani sınava girerek bu bahsettiğim bölüme girme imkanım var.Teşekkür ederim kardeşim.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)