kayıt yenileme olayı

Her Konuda Tartışabilirsiniz
squirt

kayıt yenileme olayı

Mesaj gönderen squirt » 05 Ağu 2010, 14:33

Selam ben açık lise kaydı yaptırmıştım sonra devamsızlık 'tan kaldım ve askerlik nedeni ile devam etmedim. şimdi askerliğim bitti ve açık liseyi bitirmek istiyorum http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=153
burada yeni kayıt tarihi ile kayıt yenileme yazıyor. benim kaydım görünüyor. ben acaba yeni 'den kayıtmı olmam gerekiyor yoksa olan kaydımı yenilememmi gerekiyor? Eğer ki, kayıt yenilemem gerekiyorsa kayıt yenilemede gereken belgeler nedir?

Feza
Yardımcı Uzman

Re: kayıt yenileme olayı

Mesaj gönderen Feza » 05 Ağu 2010, 18:03

Sayfada da belirtildiği gibi,Öğrenci no ve şifrenle beraber öğrenci girişi yap,öğrencilik durumuna bak,eğer Donuk yazıyorsa kayıt yenileme yapacaksin,Silik yazıyorsa Yeni Kayıt yapman gerekiyor.Tarihleri de zaten verdiğin sayfada mevcut.Eğer sisteme öğrenci no ya da şifre bilgin eksik olduğu için giremiyorsan,gene sayfada da belirtildiği gibi 2 dönem üstüste kayıt yaptırmadıysan Silik öğrenci oluyorsun,bu durumda da Yeni Kayıt yapman gerekiyor.Halk Eğitimde Yeni Kayıt yaptırdığında sana verilen çıktıda da zaten Öğrenci No ve Şifren bulunuyor.
Yine de her ilçede bulunan kayıt yaptırmak için zaten gideceğin bir Halk Eğitim Merkezine danış istersen...
Kayıt Yenileme için yalnızca bankaya para yatırıp H.E.M.'e gitmek gerekiyor ama Yeni Kayıt için ne gerektiğini bilmiyorum,onu da gittiğinde sorarsın artıkın... :)
İnşallah doğru bir şekilde yardımcı olabilmmişlimdir... :wink:
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön