bende mezun olsam bende uğramambaris_60 yazdı:Aynen öyle kardeşim pek bi sakin ama aslında bu bile fazla adminlerin siteye uğradıkları yok
Herkes mezun değil sonuçta, bence açık lisede okuyanların çoğu bu forumu bilmiyorcikcikgribi yazdı:bende mezun olsam bende uğramambaris_60 yazdı:Aynen öyle kardeşim pek bi sakin ama aslında bu bile fazla adminlerin siteye uğradıkları yok![]()
sorma karrdeş bi türlü denk gelemiyorum kimseyle herkes bir mesaj yazıp çıkyor.intrepid25 yazdı:Ben çok forumlarda bulundum ama burası kadar sakin forum görmedimBen dahil online üye sayısı 3'ü geçmiyor acaba benmi yanlış zamanlarda giriyorum
![]()
Bu gün en kalabalık gün 5 kişiyi aynı anda bir arada gördümgülbeyaz yazdı:sorma karrdeş bi türlü denk gelemiyorum kimseyle herkes bir mesaj yazıp çıkyor.intrepid25 yazdı:Ben çok forumlarda bulundum ama burası kadar sakin forum görmedimBen dahil online üye sayısı 3'ü geçmiyor acaba benmi yanlış zamanlarda giriyorum
![]()
yani site tarihindegülbeyaz yazdı:şu an en çok çevrim içi 105 kişi öyle yazıyo çok şaşırdım
gülbeyaz yazdı:yani site tarihindegülbeyaz yazdı:şu an en çok çevrim içi 105 kişi öyle yazıyo çok şaşırdım